Invandrarna bodde i fina hus i sina hemländer

Invandrarföräldrar abdikerar från vuxenansvaret för att de vantrivs i det usla Sverige:

”Laid Bouakaz talar om ”social schizofreni” och ”identitetskamp”. Haider Al-Baseer säger att alla har ett eget ansvar för att försöka förbättra sin situation.

En pappa säger:

Nittionio procent har kommit hit på grund av något dåligt. Inte för att man vill bo där det är kallt och blåsigt. Asylsökande är ett helvete. Sen blir man instängd tio personer i en trea istället för att bo i det fina hus som man hade. Man blir degraderad, psykiskt och fysiskt. Till slut ger man upp hoppet. Det klart att barnen blir förbannade när mamma och pappa ger upp. Och de tar ut det på det som är närmast.”

”Kom för att visa svenska myndigheter att vi bryr oss om Rosengård och våra barn”. Kalthoum Saad delade ut sjuhundra lappar. Två mammor och sex pappor kom till mötet.

Inget intresse från föräldrarna, Sydsvenskan

Menar denna man på fullaste allvar att för att man flyttat från ett fint hus till skitlandet Sverige där det blåser och är kallt så ger man upp!

Jag mår illa av dessa föräldrar, detta måste vara höjden av vuxenegoism! Varför kämpar de inte för det finaste de har, sina barn, då de får leva i fred i ett land, utan sätter sig och gnäller och klagar. De är socialfall utan det minsta eget intresse att bry sig och ta sig själva i kragen.

Varför måste vi ta emot dessa människor i Sverige, som struntar i sina barn och sitter och surar över det de måste lämna? Som låter sina barn springa vind för våg och slå sönder och misshandla och hata polis och Räddningstjänsten för att de vuxna har viktigare saker för sig, att sitta och frysa och klaga, titta på satellit-tv och leva i drömmar om vad man hade en gång.

Men det är bra att dessa människor själva berättar för skulle jag som svensk skriva om detta så skulle jag vara rasist och det är ju som sagt bara den svenska rasismen och diskrimineringen som gör dessa barn till våldsverkare, eller?

Läs också Tant Elisabeths blogg om hur moderaterna i Malmö också nu vill att upprustningen av Herrgården ska läggas på skattebetalarna, inte på de boende själva. Jag är inte så hemma på bostadspolitik men den minsta uppsnyggning av våra lägenheter där jag bor får vi bekosta själva genom hyreshöjningar, eller andra avgifter. Men är man ett invandrat socialfall kanske man har en egen gräddfil, eller?

”Det lyckade MKB- projektet har hittills kostat MKB 55 miljoner kronor. Moderaten Håkan Feldt tyckte att kostnaden skulle ha lagts över på Malmös samtliga skattebetalare och inte som nu, fått betalas av MKB:s många hyresgäster.”

Svenska slumområden ÄR politikernas ansvar, Tant Elisabeths blogg

.

Läs också: Rosengård: vuxna bryr sig inte, SpikHarry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: