Låt oss hoppas att utvisningarna genomförs.

Svinen i ”våldtäktsligan” fick sina straff idag. Saxar ur Aftonbladet. Konstigt nog var det bara 2 som dömdes till Utvisning…

”De unga männen fälls för bland annat gruppvåldtäkter mot unga flickor. Två av männen fälls också för övergrepp i rättssak.

– Samtliga gärningsmän har med full insikt deltagit i vad som kan liknas vid en så kallad ”gruppvåldtäkt”. Dessutom har visst tvingande våld förekommit. Tingsrätten finner vid en samlad bedömning att envar av brotten ska bedömas som grov våldtäkt mot barn, skriver rätten i sin dom om en av åtalspunkterna. Tre av männen döms till fängelse i fyra år för grov våldtäkt. En av dem döms också till livstids utvisning.En fjärde man döms till fängelse i tre år och tre månader för bland annat grov våldtäkt mot barn, och en femte man döms till fängelse i ett år och sex månader för grov våldtäkt mot barn och våldsamt motstånd.En sjätte man döms för grovt sexuellt tvång till fängelse i åtta månader och utvisning med förbud att återvända inom fem år.
Två av flickorna tilldöms skadestånd på 130 000 kronor respektive 180 000 kronor. En tredje flicka tilldöms 7 000 kronor för brottet övergrepp i rättssak.”

Varför bara 2 som utvisas?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: