En rapport med märklig slutsats

”Över 5 000 våldtäkter per år anmäls i Sverige medan anmälningarna i andra ungefär lika stora länder ligger på ett par hundra per år. ”

En rapport har kommit om våldtäkter och hur man hanterar dem och uppgiften att Sverige har dubbelt så många våldtäkter som ”tvåan England” presenteras i ”studien, som finansieras av EU-fonden Dahpne II, i Bryssel. Forskare i elva EU-länder har jämfört hur rättsapparaten i respektive land hanterar våldtäktsbrott. Sverige hamnar i en oväntat dålig dager, enligt studien.”

Men analysen man sedan gör, att det skulle bero på vår fria sexualitet är obegriplig. Vi har haft fri sexualitet i Sverige i många år, men det är nu på senare år som en fullkomlig explosion av våldtäkter drabbat Sverige.

Sommaren 2003 var en väldigt svart sommar med ett stort antal överfallsvåldtäkter, och för min del som arbetat med utsatta kvinnor och barn sedan -96 blev jag varse om en stor förändring i Sverige, men det gick inte att riktigt sätta fingret på det. Men numera vet vi ju anledningarna till de ökade våldtäkterna och det hör inte ihop med svenskarnas syn på sexualitet i den omfattningen som denna rapport gör gällande.

Det handlar om invandrade mäns syn på svenska kvinnor och kvinnor och sexualitet i väst överhuvudtaget, något de lärt sig redan i sina hemländer och imamer och politiska ledare som inte försitter chansen att förtala väst och framhålla och hylla sina egna morallagar enligt islam. Denna syn förstärker den egna gruppen och de egna imamerna sedan man invandrat till Sverige.

Både män och kvinnor inom invandrargrupperna har samma fördomsfulla och föraktfulla syn på svenska kvinnor, svenskars sexualitet och tvekar inte att misshandla sina egna döttrar fysiskt, psykiskt och socialt i hedersrelaterat våld i kampen för att behålla sin syn på Sverige och dess usla moral.

Det är fri sex i många andra länder också och det begås ändå inte så många våldtäkter som i Sverige. EU verkar har fördomar mot svenska kvinnor precis som muslimer och andra invandrare har!

”De höga anmälningstalen i Sverige beror inte enbart på att man här har hög benägenhet att anmäla och att man även anmäler övergrepp av lindrigare slag.

Tvärtom, slår forskarna fast, tycks våldtäkter vara ett mer frekvent brott i Sverige än i länderna på kontinenten. Över 5 000 våldtäkter per år anmäls i Sverige medan anmälningarna i andra ungefär lika stora länder ligger på ett par hundra per år. Där kan mörkertalen i och för sig vara stora eftersom man i princip bara anmäler överfallsvåldtäkter och grova övergrepp inom relationer, på samma sätt som det var i Sverige för 40 år sedan.”

Flest våldtäkter i Sverige, SvD

Tipstack till Fröken Sverige!

.

Intressant läsning om våldtäkter:

Gängvåldtäkt som initiationsrit, Every Kinda People

Invandrarungdomars initiationsrit, Varjager

Svensk kvinnofrid?, Varjager

Muslimsk kvinnosyn, Varjager

Ingen sex-ingen mat, Varjager

Svenska män mindre mulliga mansgrisar, Varjager

Sverige har flest våldtäkter i Europa, Tant Elisabeth:s blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: