Södertäljes våldtäkts Irakier är misstänka för en homovåldtäkt med.

I Dagens LT.se är de enligt uppgiften misstänka för våldtäkt på en transa. Sedan kan man fundera på varför de bara ”riskerar” utvisning? Jag anser att det skall vara utvisning på dem.

”Fyra våldtäkter kan bli åtta – våldtäkts­ligan utreds för dubbelt så många brott som tidigare varit känt –och det kan bli fler.
Bland annat misstänks männen för en våldtäkt på en man klädd i kvinnokläder.

– Tillvägagångssättet är det samma, säger en polis till LT.
Två gruppvåldtäkter på flickor 16 och 12 år gamla har redan processats genom domstol och i två fall väcks nya åtal inom kort. Totalt sju misstänkta gärningsmän ­sitter häktade.
Men på polisens bord har ytterligare tre till fyra olösta våldtäktsärenden av unga kvinnor i Södertälje plockats fram och dammats av.
– Vi tittar igenom de gamla ärendena och ser om något kan knytas till de här ­männen, säger kriminal­inspektör Marie Spjut vid ­Södertäljepolisen.

Enligt polisen rör det sig om olösta fall som inträffat inom ungefär ett år tillbaka där tillvägagångssättet och signalementet på gärningsmännen är likartade. Det handlar om tre fullbordade våldtäkter på lika många kvinnor samt ett fall där gärningsmännen gick bet.

Tre av de sju misstänkta riskerar att utvisas till sitt hemland Irak vid fällande dom. Två av männen, båda 22-år gamla, fick i höstas avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd i Sverige men har överklagat besluten till Migrationsdomstolen som ännu inte avgjort fallen. Båda har föräldrar och flera syskon kvar i Irak men har bott inneboende hos anhöriga och vänner i Södertälje under cirka ett år.”

Skicka ut dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: