Sverigedemokrater är rasister

Debatten böljar hit och dit om rasismen och nu är Sd på tapeten igen efter det så kallade avslöjandet av Kaliber. En stilla undran, varför tittar man inte på rasismen hos alla andra partier? Det är nog knappast bara Sd som står för någon slags rasism, och vad står ordet rasism för i Kalibers tolkning egentligen?

Vi har sett häpnadsväckande rasism hos muslimer och politiker i Malmö den senaste tiden, men det är ju bara en svensk som kan vara rasist. Det är märkligt att svenskar finns, men de finns bara då det utövas rasism, annars finns det aldrig något svenskt eller någon svensk som bekant!

Rasismen hos Sd är av denna art:

”På mötena har förtroendevalda bland annat sagt att invandrare inte är solidariska, inte vill betala skatt och är här för att jobba svart.

– De som kommer från de här länderna, de är väldigt råa och riktiga barbarer. . . (skratt). . . De är det, de har det i ryggraden, sade en av de förtroendevalda Kalibers reporter bandat.” Sydsvenskan

Sd har fel, iallafall enligt vår statsminister Fredrik Reinfeldt som sagt: ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”

Han är ju statsminister i Sverige så han borde ju veta bättre än någon annan hur det egentligen ligger till. Eller?

Läs också: Nytt lågvattenmärke hos PK media-SR och Svt, Varjagerbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: