Irans andlige ledare ställer krav

”Ni förmedlar en slogan om förändring men vi har inte sett någon förändring. Har ni tagit bort sanktionerna? Har ni slutat stödja sionistregimen? Säg oss vad ni har ändrat. Förändring bara i ord räcker inte, sade Khamenei i ett tv-sänt tal.” DN

Vem sa att islam går att integrera med väst? Vi som tar dessa ledare och andra muslimers hot på allvar vi anses vara rasister. De som tror på att islam fungerar i väst tar inte dessa ledare på allvar och stöttar muslimerna i alla särkrav, de anser sig vara de verkliga antirasisterna.

Så dessa ledare är inga vi ska bry oss om, utan bara fortsätta att behandla dem som de vore mindre vetande och dalta med de muslimer som ställer samma exakt samma krav i Sverige och på vår politik och som dessutom slår sönder våra städer bokstavligen, och öppet visar sitt förakt mot judar i Sverige.

Ur led är tiden!

Läs också på Leffe45s Weblog  Till slaktbänken,

och Ditt tempel är ett hot vilket jag saxat denna del ifrån:

”Pakistans avtal med Talibanerna har försvårat för Hinduer i det området.
Även om det inte finns några direkta hot, så får hinduiska familjer veta att de är i minoritet. Ibland fick de en varning att inte stirra på muslimska kvinnor för länge, vid andra tillfällen var de subtila tvång för lokala hindu administratörer att sälja sin mark. De familjer som tvekar, ombeds att bära en röd lapp på deras pagadis (turban). Då kan man urskilja de som inte fogar sig efter islams regelverk, samma stil som nazisterna märkte judarna innan de sändes till gaskamrarna.
Vad säger vänster grupperna om sina muslimska skyddslingars bröder därborta?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: