Sosseislamismen styr kommuner

Tror socialdemokraterna att dessa kvinnor så småningom ska omfatta våra jämställdhetslagar och dela våra svenska värderingar runt kvinnor och män och sexualitet, då de stöttar muslimska kvinnor i sin fantasi att männen är ”farliga” att bada tillsammans med.

Och att socialdemokrater låter en religion styra kommunpolitiker är också en så underlig politisk svängning, då man starkt ogillar kristendomens olika yttringar i vårt samhälle.

Saxat från bloggen Systemfel:

”Maha Alhaddad är socialdemokrat och tidigare ledamot av barn- och utbildningsnämnden. Hon har länge drivit frågan om speciella badtider för kvinnor och lämnade sitt förslag till kultur- och fritidsnämnden i april förra året.

Nu har en enig nämnd beslutat att det skall bli skattefinansierad könsapartheid på Alnöbadet i Sundsvall, beslutet tog igår. Beslutet innebär att kvinnor får särskilda badtider på Alnöbadet under en försöksperiod hösten 2009.

Kultur- och fritidsnämnden betalar hyra, material och grundbemanning. Nämnden vill också att alla kvinnor ska lära sig simma och de speciella badtiderna ska utnyttjas som lärotillfällen för de kvinnor som deltar.”

Skattefinansierad könsapartheid, Systemfel

Som Webmagasin REBELL resonerar:

Vad hände med den där ruggiga burkinin som togs fram just för att ”adelskvinnorna” inte skulle behöva skylta med att dom också har armar, ben och hår? Skulle inte denna burkini kunna vara lösningen på just detta ”problem” som Sundsvalls syltryggade politiker nu anser sig ha ”åtgärdat”?

Flytta på dig svenskjävel, nya herrefolket skall fram…., Webmagasin REBELL

Läs också Gammelsvensks inlägg om Eget pass på Friskis och Svettis

som jag tagit bilden ifrån:

friskis201000257

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: