Vänsterpartiet tar stora ord i munnen

Lars Ohly eldar massorna med lögner och världsfrånvända floskler i Malmö idag:

”Enligt honom håller Israel världsrekordet i brott mot de mänskliga rättigheterna.

Sätt Israel på EU:s bojkottlista nu och stoppa allt idrottsutbyte med landet.
Vänsterpartiets ledare Lars Ohly talade om de debattörer som upprörs över att dc-matchen i Malmö spelas utan publik.

Det upprörs ni över. Men ni upprörs inte över Israels brott mot mänskliga rättigheter. Det är skamligt. Det är en ynkedom. Idrott och apartheid hör inte ihop.” GP.se

Han måste skämta om situationen i Mellanöstern, för jag kan inte se att en vänsterpolitik hör samman med det förtryck som muslimer utövar på varandra och andra folk i Mellanöstern, men det går inte att se annat längre. Vänstern stöder fruktansvärda övergrepp på demokrati och mänskliga rättigheter som muslimer utövar i Mellanöstern.

Det är skrämmande, jag blir vettskrämd över att Sverige stöder islam och de omänskliga förhållanden som muslimer anser vara Allahs ord, lag och ordning. Israel tar ett mycket stort ansvar i Mellanöstern, men svenska vänstern vill tydligen att judarna ska bort därifrån. Att väst ska ut från Mellanöstern och inte mig emot egentligen. Jag tycker att vi ska överge den regionen och låta alla i Sverige boende muslimer åka hem. De får slå sönder sina egna länder, döda sina döttrar för hederns skull i dessa länder och låsa in sina kvinnor i burka och i hemmen, låta dem leva med sharialagarna som de vill, för vi kan iallafall aldrig ge dem det de vill ha och behöver. Det får vi ständigt höra, det blir ständigt polis, räddningstjänst och andra tydligt medvetna om då de försöker hjälpa dessa människor till ett liv i Sverige.

Vi behöver inte en ny Gaza-remsa här med våld och hat mot de som muslimerna anser förtrycker dem, som vi svenskar anses göra och som Israel anses göra. För all del med svenska politikers hjälp blir ju Sverige numera mer muslimskt än svenskt så det blir kanske inte ens en remsa, utan man får det muslimska land man drömmer om, man har lyckats med sin expensionspolitik som man även bedriver i Mellanöstern. Israel står i vägen för muslimerna och kämpar för sina liv och i förlängningen också för oss, och det ska vi svenskar vara mycket tacksamma för och stöda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: