Klargörande om islam och kommunism

På bloggen Kulturvänster blir pophöger under blogginlägget ”Farlig fusion” som Knute skrivit kom följande kommentar och det kanske skingrar dimmorna runt islam och kommunisterna:
”Snälla nån vilka dumheter. Det existerar ingen fusion mellan kommunister och islamister. Kommunister och islamister avskyr varandra av självklara skäl.

Islamismen är en konservativ kraft byggd på religiösa, traditionella värderingar och som förespråkar ordning och reda. Har de någon politisk motsvarighet i Sverige så är det väl Sverigedemokraterna eller Nationaldemokraterna som ligger närmast.

Det är inte konstigt att islamisterna hamnade i gräl med lokala ungdomar och vänsterautonoma iockmed upploppen i Rosengård som följde på ockupationen. Islamisterna gick ut och patrullerade området för att förhindra stök, islamisterna tog statens och samhällsordningens parti vilket alienerade dem ytterligare från ungdomar i Rosengård, medan vänstern stärkte sitt inflytande.

Det är endast vi i vänstern som kan bekämpa islamismen, eftersom vi konkurrerar med dem. Sverigedemokrater, liberaler och andra konkurrerar inte med islamismen utan lever i symbios med den. Ni behöver islamisterna, annars skulle ni inte ha något existensberättigande.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: