Mördares självklara rätt till Sverige?

Mördare? Ja, men då får du självklart livstids försörjning här….

”Det hände att vi tog in fel personer”, berättade han. ”Men det var redan för sent. JITEM:s existens fick inte avslöjas. Alla som togs in till förhör skulle avrättas. Det var en order uppifrån.”

”Vi väntade utanför rättssalen och plockade upp tre fackliga företrädare i vårdförbundet som precis blivit frikända. Chefen sköt alla tre med ett skott i nacken. Jag kan inte glömma deras glada miner när de lämnade rättssalen, och blodet som forsade ut som ur en kran ur deras pannor en stund senare.”

Aygan jobbade på en av åtta avdelningar inom JITEM. Bara på hans avdelning avrättades 600-700 personer. Vid åtminstone 36 av dem var han närvarande. Han visade mig på en karta var exakt kropparna är nedgrävda.

FAKTA I FALLET AYGAN

· 22/2-05 avslöjade Expressen att Abdulkadir Aygan sökt asyl i Sverige.

· 10/3-05 trädde han fram i en exklusiv intervju i Expressen.

· 18/3-05 anmälde Migrationsverket Aygan till internationella åklagarkammaren.

· 1/4-05 åtalades han i Turkiet.

· 22/4-05 beslutade chefsåklagare Ulf Forsberg att inleda förundersökning.

· 29/1-06 inleds en rättegång mot Aygan i Diayarbakir.

• 30/1-09 begärs Aygan utlämnad till Turkiet.
Abdulkadir Aygan har erkänt att han är delaktig till 36 politiska mord i Turkiet under 90-talet. Hur många gånger han själv hållit i mordvapnet framgår inte men det är sannolikt många gånger. Frågan är hur många mord ytterligare som han är delaktig i? Med stor sannolikhet är det bara en bråkdel som han erkänt.

JITEM, den turkiska underrättelsetjänsten misstänks ligga bakom 17 000 mord i Turkiet. Detta land TURKIET, vill en majoritet av Sveriges politiker skall bli medlem i EU. Inte nog med det, en majoritet av länderna vill även att Turkiet med ca 70 miljoner muslimer skall bli fullvärdig medlem av EU. Man tar sig bara för pannan och undrar hur det är med förståndet hos vissa politiker!”

”Givetvis har Sverige gett denna mördare asyl i vårt land och hela hans familj (5 barn). Han har dessutom fått en skyddad identitet och livstidsförsörjning av den svenska staten.”

LÄS MER och SPRID i era bloggar!! Från Thoralf Alfssons blogg

Tänk på att rösta rätt i EU-valet! Eller vill ni frivilligt ge bort Europa till islam?”

Jag har tagit hela detta blogginlägg från Fröken Sveriges blogg I Mitt Sverige. Då jag läste blogginlägget hos Thoralf förra veckan kunde jag inte ta in vidden av det vedervärdiga, och jag gick och hoppades in i det längsta att det skulle komma någon form av dementi. Är svenska myndigheter är så otroligt lättlurade, eller menar man på fullaste allvar att vi ska stödja mördare som riskerar dödsstraff i sina hemländer? Vad sänder detta för signaler till övriga världen, man vet redan att Sverige är en fristad för kriminella, men också mördare lever gott på svenska skattepengar.

Kommer hans fru och fem barn också resa tillbaka nu? Kommer han verkligen att dömas och få ett straff i Turkiet, eller kommer han som många andra tillbaka som om han skulle sitta i ett gummiband? För riskerar han dödsstraff är han en given kandidat för skydd i Sverige. Sverige har inga gränser, vi har svängdörrar.

Det är sorgligt att läsa om detta samtidigt som man ska sänka pensioner, skolor brinner, sjukvården försämras, åldringar ska betala sina lakan själva och de inte kan leva skyddat ens på sitt äldreboende, som i Trollhättan. Listan är oändlig!

Är det detta vår demokrati, vår frihet och vårt svenska samhälle ska stå för? Inte Mitt Sverige iallafall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: