Välkommen till Malmö för att se hur bra det är i Rosengård!

”I lördags varnade Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen för en smygislamisering av norska städer: Om inte Norge aktar sig kan det gå som i Malmö, där de islamiska ”sharialagarna fullständigt har tagit över”, sade hon i ett tal inför partiet.

Illmar Reepalu (S) berättar för TT att han kontaktats av en politisk sekreterare i Fremskrittspartiet som ville arrangera ett besök med politiker och polis i Malmö.

Då ska de självklart få träffa politiker i stadsdelen Rosengård och få höra hur det fungerar där ute och bli av med alla de felaktiga rykten som de tydligen har hört, säger han till TT.

Men vi klarar det inte på några dagars varsel, då får de ha lite bättre framförhållning. Reepalu välkomnar norskt besök, DN

Nej, de hinner väl inte snygga till Rosengård på några dagar. Är bilvraken och annat skrot bortkört efter upploppet då muslimerna inte fick ockupera lägenheten som hyste den så kallade ”källarmoskén”?

Hur ska de hinna informera alla om vad man ska säga och hur man ska agera så inget sipprar igenom, det var många veckor att snacka ihop sig om ett problemområde som Rosengård. Att man i mer än 12 år haft en shariadomstol i Rosengård är väl heller inget anmärkningsvärt, enligt Reepalu, vad gör det att vissa delar av befolkningen lever med en parallell lagstiftning? De får ju enligt flertalet politiska beslut leva kvar i sin religion och kultur som de själva vill, de kallas nämligen integrering.

Visa dem nu alla gratisaktiviteter som dessa unga har där, men som ändå aldrig räcker åt dem, de måste ändå råna, misshandla, sextrakassera svenska flickor och i vissa fall våldta.

De är så ”rädda” för räddningstjänsten och polisen så de måste tända på sitt bostadsområde och då brandmän och polis rycker ut som sig bör möts man av skrik, hat, stenregn och yxor. Polisen måste åka med två bilar, en som griper in i situationen och en som vaktar bägge bilarna.

Berätta att integrationsminister Nyamko Sabuni lovat 70 miljoner kronor i föräldrastöd till denna delen av befolkningen, så dessa ska börja bry sig om sina barn. Staden Malmö som inte vill låta människor se en tennismatch för att två länder långt ner i Mellanöstern krigar och malmöbor hotar med upplopp och antyder att våld kanske kommer att användas för att visa ”var skåpet ska stå”.

Detta är inte mitt önskesamhälle, men om Reepalu är stolt över det så får han väl vara det, men han ska nog inte bli så förvånad om norrmännen inte blir så särdeles imponerade.

.

Läs också:

Shariastaden Malmö, Muslimska friskolan

Malmö ett varnande exempel, Som jag ser det

Norsk partiledare varnar för utvecklingen i Malmö, Systemfel

15.000 nordmenner segjer nei til meir islamisering av Noreg, Målmannen

Malmös agenda, Leffe 45:s Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: