Lösningen på problemet Sverige: Survival of the fittest!

Saxat från bloggen Rakryggad, Ben Dan har ordet: Mångkultur vs Monokultur:

Weine skrev 28e jan: “massinvandring per definition gör svenskar till minoritet och i förlängningen utraderas vi”. Det är ju helt fel. Invandring gör ju per definition att antalet svenskar blir fler. För att Sverige ska vara framgångsrikt även i framtiden så är det dessutom absolut nödvändigt med invandrare som utsätter den svenska kulturen för prövningar. Survival of the fittest!

De områden där det traditionellt svenska visar sig vara bäst kommer inte att påverkas, de områden där det traditionellt svenska visar sig vara näst bäst eller sämre kommer förändringar att ske. Det gäller precis allt och alla. Från svenska språket till traditioner, utbildning och styrelseskick. Allt!

Så när Sverigedemokraterna och andra xenofober propagerar för att bevara svensk kultur på grund av att den är just svensk, så gör man Sverige en otjänst. Man gör Sverige sämre förberett att vara framgångsrikt även imorgon. Konkurrensutsätt svensk kultur. Bevara det som överlever och glöm resten. Utvecklingen är inte skonsam mot bakåtsträvare.(Min fetning av stilen)

Läs hela inlägget, klicka på länken ovan, det är värt en genomläsning eftersom receptet är att ”konkurrensutsätta kulturen”: invandring och mångkultur är absolut nödvändigt för ett framgångsrikt Sverige 2.0.

Månne detta är det som händer runt i Sverige där invandrare kastar sten, förstör tunnelbanestationer, rånar banker och privatpersoner, angriper polis och räddningstjänsten, misshandlar sina klasskamrater och bränner ner skolor och andra byggnader. Våldtar svenska flickor då de inte är vana att se kvinnor utan slöja och burka och gå utan manligt sällskap. De våldtar för att svenska kvinnor är omoraliska och horor och förtjänar inte bättre, enligt imamer och den politiska propagandan från Mellanöstern, som de tar med sig hit.

De unga skolkar och missköter skolan som anses vara en viktig del av den svenska kulturen, utbildningsväsendet som enligt svensk kultur banar väg för framtiden. Där muslimska kvinnor kräver att få ha sin religiösa och kulturella klädsel, trots att den är ohygienisk och obekväm för de flesta arbetsuppgifter på den svenska arbetsmarknaden. Muslimer kräver egna vårdcentraler för att deras tro och kultur inte tillåter annat. Man könsstympar och tvingar sina döttrar till mödomshinneoperationer för att hennes värde som brud inte ska sjunka om hon haft föräktenskapligt sex. Man hedersmördar sina döttrar och systrar för att heders-och klankulturen kräver detta.

Osv, osv…

Det handlar om att konkurrensutsätta den svenska kulturen med den kultur vi kan se dessa bedriva i sina hemländer.

Det handlar om den som passar bäst in: Survival of the fittest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: