Muslimska krav i Europa

Som en påminnelse om vad vi går till mötes och vad vi inte får kritisera eftersom det anses rasism, klicka på länkarna och begrunda framtiden!

Klicka på länkarna, jag har bara lagt i en bråkdel av kraven:

‘”http://www.islamiska.org/s/sverige.htm

Lösningen på problemen

 • Införande av s.k. islamiska dagis för muslimska barn eller åtminstone avsättande av en del av de nuvarande dagisen till muslimska barn under ledning av muslimska vårdare.

 • Byggande av islamiska skolor.

 • Ökade islamiska sociala och kulturella aktiviteter.

 • Genomgång av den islamiska informationen som för närvarande finns i svenska böcker, så att svenska ungdomar får en rätt bild av Islam. På detta sätt kan icke-muslimer och muslimer närma sig varandra.

 • Att ge muslimska flickor och pojkar fullt stöd och islamisk uppfostran så att de kan behålla sina islamiska traditioner och så att de inte blir offer för sexuell lössläppthet eller sexuellt våld som vi alla ser i det svenska samhället.

 • Undervisning om sex och samlevnad och samlag på ett moraliskt sätt, t ex. genom att dela på klassen och undervisa pojkarna och flickorna för sig, och låta bli att tala om samlag alltför mycket i detalj.

 • Lärarna och personalen i de svenska skolorna, förskolorna och dagisen måste vara medvetna om att muslimska elever inte tillhör den kristna traditionen, utan är muslimer och de skall behandlas som just muslimer.

 • Överhuvudtaget vill vi inte ha anknytning till dem kristna religiösa innebörden av bl.a. påskfirande, Lucia och julen. Man skall undvika att ge barnen t ex. en krubba med Jesusbarnet i, att muslimska barn målar påskägg och att ha påskris och små påskkycklingar som dekoration samt att tala om Jesu död på korset inför de muslimska barnen.

 • Övernattning på skolans lägerskola är helt förbjudet för muslimska flickor om de inte har sällskap av sin far eller en vuxen bror.”

*

”http://www.islamguiden.com/sjukvard.shtml

Muslimer i Sjukvården
Inledning
I Sverige finns ett stort antal muslimer och antalet ökar hela tiden. Såväl muslimska invandrare som svenska konvertiter bidrar till ökningen. Religionsfriheten här i Sverige innebär att alla människor har rätt till utövandet av sin religion. Då är det självklart att största möjliga hänsyn skall visas gentemot de troende. Det här informationsbladet har till syfte att just informera ickemuslimer om hur de på bästa sätt kan bemöta och visa hänsyn mot muslimer i vården. Med denna kunskap hoppas vi att ni skall försöka tillgodose varje muslims önskemål så gott det går, när ni kommer i kontakt med oss i vården.”

*
”http://www.islamiska.org/s/sverige.htm

I ALLAHS, DEN NÅDERIKES, DEN BARMHÄRTIGES NAMN

Det finns få svenska muslimer och av dessa är majoriteten kvinnor. I Sverige finns c:a 37 islamiska församlingar, anslutna till tre riksförbund:

Förenade Islamiska Församlingar i Sverige (FLIFS).
Sveriges Muslimska Förbund (SMF).
Islamiska Centerunionen (ICUS).

De islamiska riksförbundens syften
Representera muslimer inför svenska myndigheter.
Anskaffa lokaler till muslimerna så att de kan utöva sina religiösa ritualer, speciellt fredagsbön och högtider.
Sköta äktenskapsärenden, eftersom äktenskap genom kyrkan är förbjudet enligt Islam.
Ge ut tidningar för att kunna sprida information om Islam.
Skaffa Halal (tillåten) mat till muslimerna. Det är därför viktigt att alla muslimer enas och lägger sina olika politiska åsikter åt sidan så att alla hinder avskaffas som kan leda till splittring mellan muslimer och deras stater, samt att alla muslimer i Sverige måste ägna sig åt att arbeta för Islam i Sverige i första hand.

De islamiska församlingarnas målsättning
Att skydda muslimer från att glida ur det islamiska sättet att leva.
Att aktivt inbjuda till Islam.
Att sprida information om Islam.
Att skaffa islamiska biblioteks daghem och skolor.”

*

”Här nedan följer ett litet utdrag på krav/eftergifter/anpassningar i samhället för att de troende muslimerna skall kunna leva halal i så hög grad som möjligt.

* Muslimska skolbarn skall erbjudas halalmat i skola och förskola (Sverige, Storbrittanien, Kanada, Frankrike). http://www.townhall.com/columnists/DianaWest/2007/02/23/should_muslim_students_get_special_treatment_in_uk_schools http://www.thestar.com/article/268445 http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20070404/lunch_menu_070404/20070404?hub=Canada http://www.brusselsjournal.com/node/3072 eller så ska fläsket bort från matsedeln (Belgien) http://islamineurope.blogspot.com/2008/09/belgium-how-islam-corrupts-schools.html

* Områden med stor andel muslimer serverar enbart halalmat i skolan. För att de muslimska eleverna skall slippa riskera otillåten föda som svinkött, eller för att det helt enkelt blir enklast och billigast så (God knows?) (Storbrittanien; Sverige-Malmö)http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html? http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/014479.php#comments in_article_id=423111&in_page_id=1770 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1076248/Primary-school-serve-pupils-halal-meat-theyre-Muslim-not.html?ITO=1490

* Halalmat läggs in i den traditionella julmaten, kalkon eller skinka ersätts av halalkyckling. http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=423111&in_page_id=1770 http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/014185.php

* Muslimska barn skall erbjudas egna bönerum, helst könssegregerade sådana. (Storbrittanien, Belgien) http://www.townhall.com/columnists/DianaWest/2007/02/23/should_muslim_students_get_special_treatment_in_uk_schools http://islamineurope.blogspot.com/2008/09/belgium-how-islam-corrupts-schools.html

http://islamofoben.blogspot.com/2008/11/stor-heder-t-carl-hamilton.html

9 Responses to Muslimska krav i Europa

 1. Algot skriver:

  Muslimer tänker kanske, att det sexuella kommer att fortsätta efter döden. Så kommer det inte att ske. Efter döden skall ingen man ha en hustru. Han skall inte ha sexuellt umgänge med någon kvinna.

 2. Algot skriver:

  Man skriver, att Allah älskar inte syndare. Nu är alla människor syndare. Det finns inte en enda människa, som inte skulle vara syndare. Enligt denna lära kommer alla människor, även muslimer, att hamna i helvetet. En mycket dyster lära. Det finns inte hopp för en enda människa.

 3. Algot skriver:

  En muslim vill äta halal-mat. Detta är djävulens sätt att komma in i människan. Den som äter halal-mat är öppen för djävulen.

 4. Algot skriver:

  Jesus var den enda syndfria människan. Det kommer aldrig att finnas en annan människa lik Jesus. Mohammed var syndare och kan inte jämföras med Jesus.

 5. Algot skriver:

  Djävulen har intensifierat sin kamp om människorna. Han vill hämnas på Gud och hans anhängare, eftersom han blev kastad ut ur himlen. Som hjälp har han bland annat
  al-Qaida.

 6. Algot skriver:

  En av grundpelarna i Islam är, att ge allmosor åt de fattiga. Det är vanskligt om en rik muslim ger allmosor åt de fattiga. Det är staten som bör handha denna sak. Staten beskattar de rika och ger social hjälp åt de fattiga. Utan denna åtgärd kommer klyftan mellan fattiga och rika att fortgå i vissa muslimska länder.

 7. Algot skriver:

  Jesus var i viss mening lik Adam. Adam hade ingen jordisk fader eller moder. Jesus hade heller ingen jordisk fader eller moder. Jesus-fostret i Marias kropp var en produkt av Gud allena. När det misslyckades med Adam var Guds plan att frambringa en annan människa som skulle handla på ett annat sätt. Adam blev lurad och föll i synd. Gud sände sin Son för att vara verksam i människan Jesus. Vid den nionde timmen övergav Gud Jesus för provets skull. Han skulle vara endast människa inför djävulen, som försökte få honom att avstå från en enligt honom orättvis Gud. Jesus förblev som människa lydig Gud ända in i döden. Han handlade i rakt motsatt riktning till Eva i en likadan situation.Gud förlät hela människosläktet för denna enda människan lydnad. Synden kom genom en människa , försoningen kom genom annan människa.

 8. Algot skriver:

  I många muslimska flaggor finns månskäran. Månguden Allah blir dyrkad på detta sätt.

 9. Algot skriver:

  Ingen man skall efter döden ha fungerande könsorgan. Detta gäller alla män kristna, judar,indier, indianer eller muslimer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: