Svensk muslim förklarar varför muslimer hatar judar

Hittade denna blogg genom Islam och islamistövervakaren i inlägget Muslimer önskar mer nazister, som i sin tur hade hittat den i en kommentar under Newsmillartikeln av islamkritikern Ayaan Hirsi Ali: Därför måste demokratin försvara sig mot islamismen.

Jag har saxat en kort del från bloggen kallad Abbes blogg och rubriken på inlägget är som sig bör då en muslim talar: Varför vi hatar judar:

”Dessa dagar så går den muslimska umman genom svåra tider och lidande omständigheter. Den största av alla är den judiska herraväldet över muslimerna i Palestina, där dem dödar deras män och deras unga, skrämmer ihjäl deras kvinnor och barn, bränner ner moskéer, förstör och belägrar deras hem och ser till att dem svälter.

En Muslim ser en händelse och baserar dess bedömning på Koranen och Sunnan. Så kommer vi att kommentera om dessa följande för att påminna oss själva hur vi ska behandla denna fråga och förbereda oss för våra fiender. Inshallah!

Varför hatar vi Judar?

Vi hatar dem för vår Herres skull, vi hatar dem för Allahs skull eftersom dem förtalade Allah och förtalade och dödade Hans Profeter.

– Det är dem som Allah berättar om i Hans bok:”

Varför vi hatar judar, Abbes blogg

Det fortsätter i samma stil och jag kan inte begripa att denna bloggen inte hetsar mot folkgrupp. Muslimerna är de verkliga nazisterna, det är ingen tvekan längre om den saken!

33 Responses to Svensk muslim förklarar varför muslimer hatar judar

 1. en dag i framtiden kommer judarna göra så att det blir krig mellan muslimer och kristna men sen kommer muslimer och kristna märka att det e judar som har gör så att det blir krig mellan de då kommer mulimerna och kristna tillsammans döda alla judar det säger vår profet MUHAMMAD en dag kommer det bara finnas muslimer på världen jag svär på allah=gud

  • muslim skriver:

   MASHALLLAH DET ÄR SANT JAG HÅLLER MED DIG

  • rasist skriver:

   asså vad fan är det med dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR SÅNNA SOM DIG SOM GÖR ATT VI INTE VILL HA NÅGRA JÄÄÄÄÄÄVLA MUSLIMER I VÅRT LAND”!!!!!! DRA ÅT ER PISS STAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOMBA ER SJÄLVA OCH ER JÄVLA GUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  • Jesus är Guds son skriver:

   Skulle vara konstigt om kristna skulle börja döda judarna, eftersom i bibeln står det att judarna är de utvalda folket av Gud. Det andra är att det är förbjudet att döda inom kristendomen, Jesus själv sa att man ska älska sin näste som du älskar dig själv och att kärleken övervinner hatet. Den som säger att är kristen och dödar då är han/hon inte kristen! Har du någon gång fuderat på om Gud gjorde oss människorna för att han älskar oss varför skulle han då vilja att vi dödar varandra? Specielt Judar och kristna, Jesus själv var jude och han var även grundare till kristendomen. BARA GENOM JESUS KAN VI FÅ EVIGT LIV! han kom ner från himmelen till jorden för att han älskade oss så han gav oss ett andra chans. SÅ GENOM HANS DÖD SKA ALLA SOM TROR PÅ HONOM SKA KUNNA FÅ ETT EVIGT LIV! Snart är han tillbaka och kommer ta med sig alla som tror på honom, jag kan säga att du är som inte tror på honom kommer inte att få ett evigt liv!

 2. Stephanie skriver:

  Varför är det så många som använder ”muslimer”, ”ni”, ”de” o s v som om alla muslimer tänker lika? Jahaaa, då kan jag gå och säga att alla stockholmska killar är bögar, spenderar pengar på skit och har märkerskläder. Det är sådant som gör mig så upprörd. Visst att alla har fördomar, men en sådan grov sak som att tro att alla med samma/liknande religion tänker lika är ju bara pinsamt och rentav motbjudande. Kunde inte låta bli att kommentera efter att ha sett några av de tidigare kommentarerna. Diskuterar inte den där killens hat mot judar, för jag tycker jag inte har tid till att läsa det han skrivit. Dock verkar det farligt. Utan förståelse för andra kulturer och religioner hamnar man i oroligheter, uppenbarligen. Om han har verklig erfarenhet av dispyt med judar kan jag förstå. Hur ska den så djävulskt ompysslade svensken förstå hur det känns att leva i konstant krig? DET väcker nog lätt hat. Trots det ska man inte döma varje individ innan man lärt känna den. Letade egentligen efter samlingsordet för muslimer och judar till min uppsats och hamnade här. Helt tomt i huvudet.

  • varjager skriver:

   Kan du inte förklara för oss stackars oinvigda och ikke upplysta hur vi skall ta emot de nya fina influenserna då?

   • Stephanie skriver:

    Vilka influenser? Religiösa? De från extremreligiösa? Oerhört konservativa extremreligiösa, med en gnutta hat? Hat överhuvudtaget?
    Hat ska inte behöva accepteras någonstans alls – nej. Men ska man vara lika dålig som den här (unge?) mannen och drösa på mer hat över ämnet utan att han inte ens har kritiserat oss? Någon som har kommenterat kan mycket väl vara jude, men många har använt ”jude” och inte ”jag” eller ”sådana med samma religion som mig”, så jag antar att hans hat inte är riktat mot så många här. Kan vi inte se det här utifrån och försöka hjälpa till att lösa konflikten på ett mer vuxet sätt, och förhoppningsvis objektivt? Kanske utan fördomar? Jag tänker inte bara på den här mannen, utan hela krisen mellan de olika ibrahamistiska religionerna, som jag anser egentligen är densamma.
    Varför skydda sig på en blogg och kasta spydiga kommentarer som om jag tycker ni inte kan någonting? Den högsta avslutade utbildningen jag har är _högstadium_, ”Så stor är inte min makt, Kreon”.
    En annan sak:
    Förstår inte att vuxna kan vara så trångsynta och typiskt vuxna och säga ”Neee, det där går inte. För svårt, för barnsligt, för modernt, för gammelmodigt, för turkiskt..” <- Måste inte gälla dig/någon här, men jag kan känna tendenser, vilka kan vara totalt ute och cyklandes…

    Förstår att det kan framgå som om jag ser ner på er intelligens, men vissa saker får mig bara att brinna och spåra ur. Mänskligt – farligt.

 3. Stephanie skriver:

  Hm.. Nazisterna skyllde som fan på judarna på just det du tog upp, och utplånade runt 6 000 000 av dem..? Egentligen var man väl orolig för att de var utspridda över hela världen (p g a förföljelsen som pågått sedan Jesus korsfästelse)och hade kontroll över de största bankerna etc.
  Vad nu? Det är inte endast muslimer som sköter stridigheterna. Det är väl nämligen så att judar och muslimer ständigt är ovänner p g a detta underbara, heliga land, eller? På sidan om detta försöker kristna också ta sig an detta (och oljan), fast på ett mer moderniserat sätt.
  Jag önskar också, för deras skull, att ALLA världens länder får ett fungerande rättsystem snart.

 4. Stephanie skriver:

  PARADOX! D:

 5. varjager skriver:

  Du har rätt till din åsikt, du är formad av ditt liv precis som jag är färgad av mitt. Men ge mig nu då positiva exempel på den nya influenserna?

 6. muslim skriver:

  jäval du vett ingenting om allah sa hållkäften och vi kommer att bajsa på din mun och vi hatar judar o kristna inshallah sa kommer ni att hamna i helvetet i evighet

  STÖLT MUSLIM

 7. Sami skriver:

  Asså jag fattar inte varför tar ni den jävla horunge idioten som en ledare till muslimer eller så!!
  Hey du lilla idiot VART STÅR I QURANEN ATT MUSLIMER MÅSTE DÖDA JUDERNA ELLER VART STÅR I QURANEN ATT MUSLIMER FÅR ENS HATAR EN MÄNNISKA? huh? Vart står i QURANEN att du får döda en insket ens huh??? Du hitta på allt vad du skrev och genom det hjälper du hat mot muslimer att ökas!! Jävla terroris jävla hora jävla skitsnackare! Det inte ditt del utan det är severiges fel som gav en terrorist som du rätt att lmeva här!!!
  Och ni SVENSKAR JAG LOVAR ER OCH JAG KAN BEVISA TILL ATT DET ÄR BARA SUNNI MUSLIMER SOM TYCKER DET( SUNNI är en inräkning av islam som är 90% av muslimer och alla dom terrorister) jag e så ledsen att ni slösa bort eran tid med en att läsa flugas blog som sitter bakom en skärm och skriva sånt skit!!!! Abdulla du och di troende är BAJS!! mvh till all här :))

 8. Anders skriver:

  Tror att muslimer hatar judar för att muslimer hade samarbete med nazister
  Här kan ni titta på något intressant

 9. … Abdul ..Alla muslimer hatar inte judar. Jag är fullt medveten om att det finns judar som torterar och dödar oskyldiga muslimer i Palenstina, men det finns ju också muslimer som gör precis samma sak mot kristna och judar. Jag tycker inte att man ska dra alla judar över en kant.

 10. Den här kommentaren är nog ett av de dummaste kommentarerna jag har någonsin läst. För det första så är jag 100 % säker på att du inte känner alla muslimer, så du kan sluta dra alla muslimer över en kant. Och för det andra så är muslimer en väldigt civiliserad folkgrupp och skälet till att de flesta muslimstater inte har utvecklats i samma takt som västvärlden är nog att de inte har ett behov av det. De vet att det finns ett liv efter det här världsliga livet, de bryr sig inte om materiella saker. De vill bara leva i Peace och dyrka Allah (swt). / 13 åring, djupt religiöst blatte som bor i SVERIGE!!

  • varjager skriver:

   Varför ser vi aldrig några demonstrationer i Saudi eller Iran för mänskliga rättigheter? Varför börjar du inte med att fördöma Sharia lagar? Varför söker sig så många muslimer till västvärlden om de inte har behov av det?

 11. Linnea skriver:

  Det där är inte okej att säga även om man är svensk!
  Jag är svensk och älskar muslimer

  • varjager skriver:

   Det var inte det ämnet handlade om. Läser du inte alls?

  • sara skriver:

   Ja linnea jag är muslim och hattar inte någon som gud har skapats om man tror på gud så ska man också tycka om allt som gud har skapat, men vet inte varför några skriver så om muslimer och allah??? jag håller på en projekt om konflikten mellan israel och palestina annars jag alldrig vill söka de här platserna för de är fulla med fula ord mot några folk grupper

 12. Sana skriver:

  Ni borde läsa på! Muslimska länder? Vilka är det? Släpp hatet mot islam, Inse att det onda som händer inte är en Religonsgrejj utan en kulturgrejj. Alla religoner är fina på sitt sätt om man är normal i huvudet och väljer att följa det fina! Det finns fula saker i Kristendomen med som man kan följa extremt. Det är inte religonens fel utan människornas.

  Jag menar inte att klanka ner på mellanöstern, men de har en annan kultur än den sverige är van vid, och alla muslimer får stämplen att vi är några terrorister, kvinnoförtryckare osv. Alla muslimska länder är inte sådana. Bosnien, albanien, kosovo, och till och med Turkiet är utvecklade länder där det inte ser ut som ni tror. Jag är född i Bosnien och jag har aldrig sett någon med slöja, jag har aldrig hört talas om hedersmord eller självbombning! Men vi är lika mycket muslimer för det! Det är som sagt inte Islam det är fel på utan vissa kulturer som lever som man gjorde för sjukt länge sen i tiden.
  I turkiet som islam härstammar ifrån är det förbud mot slöja tillexempel.

  Bara för att det finns extremister så ska inte en hel religonj / folkslag behöva lida. Det finns extremister i alla kategorier, grupper, ämnen inte bara i Islam

  • kristen skriver:

   sana kan du berätta vad som är fult och hatfullt som är kristendom.Vad står det i bibeln nått hatfullt eller fult?? Medans koranen och muhammad bökerna fulla av hat och våld.

 13. kristen skriver:

  Islam=antikrist =satan så allah är satan ni tillber. Vakna upp och läs bibeln så kanske ni blir räddade bara gud vet, och ja det finns bara en gud fader gud sonen och gud heliga anden tillsammans är dom ETT,Som handen har olika delar som fingrar knogar ovs så utgör alla delar ändå en och samma hand

 14. Morten skriver:

  Enligt Koranen så är det satan som skapar hat mellan olika människor. När Gud skapade Adam och sände honom till jorden så sa han till mänskligheten fall ner och bli varandras fiender. Därför söker människor sig till olikhet för att skapa konflikter tex religion, utseende, kultur och partier. Skyll inte på Allah att ni alla följer satans väg. Tro på Allah, änglarna, böckerna, sändebuden och domedagen. Gör goda gärningar. Detta är en sammanfattning av vad Allah säger i Koranen. Allt annat är lögner och påhitt om islam.

 15. Låt kärleken råda ÖVER HELA VÅR JORD, OAVSETT RELIGION, URSPRUNG MM MM

 16. ArgTonåring skriver:

  Men alla snälla sluta!!! Vi alla lever på samma jord. Alla har lika värde. Även om du är Muslim, Kristen, Buddhist osv. Vi alla får tro på det vi vill. Önskar att alla kunde leva i harmoni med varandra och inte springa runt och döda varandra.

  • elfyma+ skriver:

   Ja vi lever på samma jord- men inte i samma verklighet.
   Journalister och många politiker lever i en egen utopisk värld.

   Allas lika värde är en myt som inte ens existerade i bolsjevikernas utopi Sovjetunionen. Tro mig- jag har varit där och sett det med egna ögon. Kapitalisterna ersättes bara med nomenklaturan.

   Att Islam är en fredens religion är också en myt – muslimerna slåss mer än någonsin mot oss och sinsemellan. Kristna, judar, buddhister och hinduer är inte så mycket bättre. Att Jesus vände andra kinden till, i stället för att slå tillbaka är inte heller bevisat.

   Dags att se bli realist och se verkligheten som den är ?

   • överlevaren skriver:

    sedan dag 1 har denna ism ägnat sig åt förföljelse av folkslag och religioner, de är helt enkelt bara ute efter världsherravälde, har varit så sedan dag 1, och här i Sverige ser de ut att lyckas, 18 barn per gubbe, vem i Sverige klarar en sådan bedrift, och ni kommer inte att få samma bidrag!!
    De är mycket snart i majoritet, då kommer jag som tur är att vara död, dock inte mina ättlingar, som alltid kommer att ställa frågan ”varför gjorde ni inget åt att Sverige blev en islamisk diktatur”
    Men som sagt, då är jag död, Gud ske lov!!
    En som fortfarande vågar att kalla sig KRISTEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: