Det nya Sverige sin prydno

Detta låter verkligen som det nya Sverige, eller? Original Gangsters får ta över en sajt där man hänger ut brottslingar, trots att man själv är det och dessutom får man vara fosterpappa om man varit med i detta kriminella gäng! Och sociala myndigheterna är nöjda med denna kriminella person, han tog sig ju ur sin kriminalitet. Igår! Så snabbt blir man en hederlig och god samhällsmedborgare igen i Sverige!

”18-åringen riskerade att sjunka ner i kriminalitet. Socialtjänsten ville få honom på rätt köl. Då placerades han hemma hos Original Gangsters tredje högsta chef.

Kollade ni inte brottsregistret?

Jo, självklart. Han har inte heller gjort någon hemlighet av sitt tidigare liv. Enligt den bedömningen vi gjorde i höstas hade han tagit sig ur det. Han har gjort en jäkla resa tillbaka. Men är det så att de här nya uppgifterna stämmer då kan man självklart inte vara familjehem, säger enhetschefen på socialtjänsten.

Socialtjänsten säger sig ha varit mycket nöjd med OG-chefen som familjehemspappa.”

Ligaledaren utsågs till fosterpappa, Aftonbladet

Sociala myndigheter verkar vilja ha fd kriminella som förebilder, och dessutom gör de sanslöst dåliga utredningar och bedömningar av fosterfamiljer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: