”Stanna kvar i Södertälje”

Under avdelningen patetiska politiker måste man nog sortera in denna politiker i Södertälje. Han vädjar med en insändare till LT.se om att:

Ni som har tankar på att flytta på grund av att det är så oroligt i Södertälje. Gör inte det utan stanna kvar så hjälps vi åt för att få en bättre stad att leva i.

Vi alla behövs. Vår mångfald kommer att bli en styrka i framtiden. Det är viktigt att var och en känner sig behövd och sedd i samhället. En vacker dag kan vi bli ett föredöme i hela Sverige.

Jag önskar er alla ett gott nytt år.

Mats Wargklou”

Politikerna har sällsynt höga krav på oss svenskar, vi ska stå ut med vad som helst, och inte får vi skydda oss och våra barn. Ställer vi frågor om hur och vad så får vi till svar att vi är rasister!

En kommentar under insändaren:

5 jan 2009 13:29 Murmelmuff (Ej registrerad)

”Det här kan vara en av de mest meningslösa insändare som skrivits, är motsvarigheten till att stå på ett torg med en skylt som säger ”Alla ska vara snälla!”

Inse att det är egenintresset för dig och din familj som styr var människor vill bo, och det finns inga skäl att stanna i Södertälje om du är en skattebetalande arbetare eller tjänsteman.

Dina barn kommer hem från skolan och kan inte prata ren svenska längre, och din dotter anses som lovligt villebråd av unga män som inte delar svenska värderingar om kvinnofrid och jämställdhet.

Du ser hur kriminalitet och svartjobbarmentaliteten tar över stans uteliv och näringsliv. Du får betala allt mer i försäkringspremier och har att se fram emot kraftigt höjda kommunalskatter, och inte fasen går de pengarna till att förbättra för dig och dina barn?

Södertälje är ett misslyckat socialistiskt experiment i mångkultur, och svenskar och invandrare med framtidsutsikter röstar på det sätt de kan, med fötterna.”

Tipstack till Raketforskaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: