Övriga nominerade utan inbördes ordning

De övriga kandidaterna redovisas här:):

Anita Dorazio som valdes av tidningen Fokus till Årets svensk har fått två röster och juryn som utsåg henne en röst.

Årets svensk ger vård till ”papperslösa”, Varjagerbloggen

*

Leffe:

”Gunnar Hofverberg är Halal-tv-skitens eviga försvarare. Kritik mot programmet var rasism eller främlingsfientlighet. Iklädd den värsta sortens kulturkofta så framför jag denna enformiga person som min kandidat.”

Tillsammans med Robin Shadowes röst fick alltså Gunnar Hofverberg två röster och ligger på samma plats som Anita Dorazio.

*

En ”doldis” i sammanhanget är Marita Ulvskog, men som Robin Shadowes skriver om nomineringen från en annan läsare, Bengt som lämnade denna motivering:

”Marita Ulvskog, kommentarer överflödiga.”

”Håller med om Marita. Hon är en sån där som verkar utan att synas. Tror nog hon har mer att göra med nedmonteringen av Det Gamla Sverige än vad som kommit fram i offentligheten.”

*

På Blodsvens lista finner vi på nummer

4. Eva Hamilton, högste ansvarig på (S)VT som rättfärdigar sånt skit som ex. Halal-TV

5. Maud Olofsson, för att hon är så korkad

Eva Hamilton har också två röster och delar en tätplats med dessa ovan.

*

Ennif och Raketforskaren hade både Reinfeldt och Mona Sahlin som etta och tvåa, samt Andreas med Mona Sahlin som överlägsen segrare. Men statsministern hade fler röster, och vann med en knapp majoritet!

*

Sedan kommer Robin Shadowes lista på kandidater med motiveringar som följer:

Basem Mahmoud, för att ha snyltat på sin värd i över ett år, satt sig över Svea Rikes Lag och stuckit Malmö i brand. Och då har jag ändå inte nämnt alla brott jag misstänker honom för men som jag ej kan bevisa, hatpredikningar i allmänhet, uppmanat ungdomar till stenkastning, bränder och annan lokal förstörelse, större såväl som mindre händelser.

Chärring Awadå inkl. hela Halal-tv-redaktionen. För att hon arbetar för ett islamiserat Sverige, är pro-stening och både ljuger och mörkar detta med bistånd av hela redaktionen och hela SVT för den delen. Plus att hon och hennes två kompisar har haft mage att i åtta program (ja, jag räknar med det ovisade programmet för att det trots allt är inspelat även om sen SVT bangat ur) och gnälla på svenskar och allehanda svenska seder och traditioner.

Helena Benaouda, en av våra värsta landsförrädare, som har sålt både kropp och själ till världens värsta och ondaste “religion” och som ledare för Sveriges Muslimska Råd inte kan hållas ansvarsfri för vad som föregår i vårt älskade land. Har även en dotter som varit nere i Somalia och har bedrivit terror-verksamhet, något hon också blev utvisad därifrån för. Starkt jobbat, Helena!

Spiritus Mundi, för att dom bedriver ett elev-utbytesprojekt med diktaturen Saudiarabien, något som dom dessutom inte direkt spelar med öppna kort om. För mer information se bloggen Muslimska Friskolan.

Anita Dårazio, då detta fall är så pass aktuellt anser jag att ytterligare kommentarer är överflödiga…

Ilmar Reepalu & Anders Lago, för att som ledare för sina respektive kommuner totalt lyckats med konststycket att köra dessa i botten, utan att ta ansvar för sina handlingar, fortsätter att med en dåres envishet prisa mångfald, tutar och gasar på mot avgrundens multikulturella rand.

Treklövern i Landskrona, som gick till val på (2006) att komma till rätta både med den havererade skolan och den skyhöga kriminaliteten. Vi börjar med skolan. Här finns dom svårt kulturberikade skolorna Dammhag och GA, den senare blev dessutom riksbekant härom året för sin stökighet. Till dags dato är det fortfarande stökigt och batiktrollkarlen till rektor på GA sitter fortfarande kvar, så man bör knappast bli förvånad.

Sedan är ju kriminaliteten ett kapitel för sig. Bankrån, butiksrån, personrån, misshandel är legio i Landskrona, så jag har inte hållit räkning på hur många som de facto har skett sedan treklövern tillträdde. Men bara under julhelgen har vi ett mord och ett butiksrån att lägga till notan. Keep up the good work, Torkild!

Göran Hägglund, företräder ett parti som säger sig stå för kristna värderingar men som likväl inte tycks se några större problem med att “gå till sängs” med muslimska fundamentalister.

Skulle gärna vilja lägga till fallet Trollhättan men då jag inte riktigt vet namnen på dom ansvariga så lämnar jag vidare till någon annan som förhoppningsvis vet mer än mig. (Bloggens anmärkning:Menar du händelserna runt Kronogården?)

Kanske man borde slänga in några från fulmedia med. Alla tidningar har väl sin tillskärda kvot av svenskfientliga medarbetare. I just det här fallet väljer jag Excessen/KvP, mest för att jag råkar komma på några namn som förtjänar bli nominerade.

Sjöberg/Marteus/Rydhagen är en särdeles luguber trio ledarskribenter som alla tre har ägnat sig åt att porträttera massinvandringen i positiv dager och mörkat om invandrares påstådda överrepresentation i kriminalstatistiken. Skall här i all korthet dra ett avskyvärt exempel på just detta. Ett fall av gängvåldtäkt där Maria Rydhagen betecknande dom förvisso unga men ändå vuxna gärningsmännen som “pojkar” medan deras offer en väldigt ung flicka kallades för “kvinna”. Låt allmänheten avgöra om dessa förtjänar att bli utvalda till årets antisvenskar eller ej.

*

Imorgon kommer motiveringar till första platsen i tävlingen och en liten nyårskrönika över statsminister Reinfeldts år vid makten som Dhimmifeldt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: