Glöm inte tävlingen Årets värsta svensk!

Det är bara tolv timmar kvar innan bloggen klockan 13.00 presenterar vinnaren av tävlingen, Årets värsta svensk. Både vinnaren av Dumstrutepriset och vinnaren som haft det bästa förslaget och fyndigaste argumentet! Det kan alltså inte vara samma person, man får inte nominera sig själv med andra ord!:)

”På Nyårsafton koras på denna blogg “Årets värsta svensk”.

Den som kommer med det bästa förslaget, med det fyndigaste och mest trovärdiga argumentet eller argumenten varför just denna person ska få bloggens Dumstrutepris som årets värsta svensk, kommer att hyllas på bloggen!

Var med och lägg förslag på den svensk som gjort den största insatsen att rasera Sveriges välfärd, islamisera Sverige eller något annat anti-svenskt. Det finns mycket i Sverige att vara stolt över, sådant som vi vanligtvis förknippar med vårt land, men som inte längre får vara svenskt eftersom det är mångkultur och kulturberikning som ska gälla. Inte ens vårt svenska folkhem med social trygghet och rättssäkerhet för svenskar ska få finnas kvar, verkar svenska politiker anse då de monterar ner Sverige med frenesi.”

Läs regler och nominerade på denna länken: Årets värsta svensk ska koras!, Varjagerbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: