Cherin Awad talar ut i DN

”Visst ska den minoritet som tycker annorlunda bemötas men varför kräva det av mig bara för att jag är troende? Det är lite som att ställa en katolik till svars för att det finns präster som förgriper sig på barn, säger Cherin Awad.” DN

Ja, fast det var nog inte riktigt så det gick till, Cherin Awad, om det nu är stening enligt sharialagarna du talar om, eftersom du vid flera tillfällen talat dig varm för sharia-lagar under årens lopp. Inte bara sharia vid stening, utan i andra sammanhang också. Dessutom är det väl en mycket viktig sak för en katolskt präst att tala om, att de tar avstånd från sexuella övergrepp på barn. Dessutom haltar jämförelsen en aning, det finns nämligen inget i Nya Testamentet som katolska kyrkan vilar på, som förespråkar pedofili och sexuella övergrepp, så bättre kan du, Cherin Awad!

Återigen är det tydligen synd om Cherin Awad och jag förstår inte varför hon inte kan stå för det hon sagt. Varför gör man tv där det man förmedlar egentligen inget betyder, fast det kallas samhällsdebatt. Cherin Awad vet ju heller själv inte vad hon egentligen tycker och tänker, varför ska vi ta del av hennes personliga problem?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: