”Detta är Palestina och därute är det Israel”

DN skriver om orsaken till varför det brinner i Rosengård:

”Herrgården byggdes för 3.000 människor, nu är 5.000 skrivna här. Men polisen uppskattar det verkliga antalet till 8.000. Orsaken till trångboddheten är Ebo, eget boende, vilket innebär att asylsökande själva får välja var de vill bo. Det finns inga lediga lägenheter så det egna boendet innebär att man flyttar in hos någon släkting.”

Det är nog definitivt inte sanningen eftersom det inte spelar någon större roll var i världen muslimer bor. Som MJ på bloggen Islam och islamistövervakaren skriver:

”Men när den fromme muslimen inte får som han vill och inte ockupation eller demonstration hjälper löper man amok och förstör och angriper såväl brandkåren som ordningsmakten när den försöker göra sitt jobb. På sedvanligt vis skickas också ungdomar fram i frontlinjen så att man kan beskylla polisen för våld mot barn. Om det nu rör sig om oskyldiga barn borde de väl inte vara ute mitt i natten i ett oroligt Rosengård tycker man, eller?”

Det är samma nyheter från Rosengård som de som kommer från Mellanöstern.

Den som sett filmen om Rosengård som Fox News gjorde och som Sydsvenskan skrev om under rubriken: Fox News fasar över Malmös invandrare, vet att Rosengård är muslimskt, inte svenskt längre. Man har sedan tolv år exempelvis en shariadomstol i Rosengård.

Under upploppen i Rosengård den senaste veckan har många muslimer klätt sig i så kallade Palestinasjalar och inte nog med det menar en boende i Rosengård i en kommentar till de containrar som ska hindra muslimer att åter igen ta lägenheten, den lägenhet de kallar sin moské, under ockupation;

”Titta här. Detta är Palestina och därute är det Israel. Och muren går rätt emellan.SvD


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: