AFA ”hjälpte till” i Rosengård

Jag kan tyvärr inte dela denna ordförandens i Rosengårds stadsdelsfullmäktige åsikt, och inte heller polisen. De bråkas och används våld i Rosengård ändå ständigt, de snälla muslimska buspojkarna har kastat sten och eldat i Rosengård, skadat polis och personal från Räddningstjänsten i många år. Så det är AFA som klottrat ”Moskén är vår”, ”Snutslakt” och ”Rosengård support” på containrarna utan för den lägenhet som användes som moské? Sydsvenskan

”Om inte bråkmakarna från Afa hade dykt upp ”för att hjälpa till” hade det aldrig blivit några bråk, säger Andreas Konstantinides när han står utanför de spräckta rutorna på Rosengårds polisstation. De autonoma gruppernas enda syfte är att slåss mot samhället och allt som går i uniform.”

Afa bakom bråken i Rosengård, DN

Läs Islam och islamistövervakaren inlägg: Detta är försmaken av det nya Europa, där han analyserar krigstillståndet i Rosengård. Ett mycket intressant inlägg!

En kort saxning från inlägget: ”UPPDATERING 19/12: Upploppen i Rosengård fortsatte även natten mellan torsdagen 18 och fredagen 19. En majoritet av de deltagande uppges vara boende i området, även om AFA-aktivister och fotbollshuliganer också finns på plats. Förutom sten- och äggkastning och ivägskjutande av raketer förefaller även brandbomber och rörbomber ha använts. Bilar och containrar har på sedvanligt manér givetvis också satts i brand. Man angriper inte bara polisen, utan även brandmän, väktare och journalister.”

”Till detta kommer även många muslimers benägenhet att okritiskt skuldbelägga den andra sidan för alla sina problem. – ”Titta här. Detta är Palestina och därute är det Israel. Och muren går rätt emellan. sa en man i Rosengård igår.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: