Med vänliga hälsningar från Albanska Brödraskapet

Fortsättningen på blogginlägget Mångkulturen berikar:

”Du är död bara så du vet. du jävlas mot en Från Albanska Brödrarskapet. du ger mig mina 4 tussen imorgon eller så dubblar jag dem ochså fort jag hittar dig så är det kört. riing polisen oxå om du vill mitt riktiga namn är bashkim sylejmani jag e itne rädd för något jag har ändå andra som tar hand om dig”.

Dödshot via sms, Carinas och Stefans Sd-blogg

Vi klarar oss utan albanska pizzabagare, Varjagerbloggen

En kommentar under inlägget:

En arg invandrare Säger:
december 2, 2008 kl. 11:43 pm redigera

Jag är själv alban, men jag skämms så jävla mycket för mitt folk. Vad fan håller de på med idag? De skämmer ut sitt land, och kolla vart de leder, det albanska folkt börjar skämmas över sin ursprung..som jag då! Sen så kommer säkert jätte många albaner kommentera detta inlägg. Men jag säger ba en sak; Ja, jag är stolt över mitt land men jag är absoult inte stolt över folket i det! Jag skämms för folket, de pratar bara bullshit och kan inte vara ärliga mot varandra som vanligt folk. Bara pratar massa skit bakom andras ryggar, kommenterar ens barn och ens liv att leva. Snälla, hur lågt får man sjunga? Ja fan, svenskar är mycket bättre än oss, Bara erkänn det! De smutsar inte ner sin tunga som er, ja varför tror du de är “rasistika” mot oss invandrare? Jo för att det är vi själv som förtjänar det. Ens barn slår sönder rutor i skolan, bränner ner fritidsgårdar, hamnar hos polisen, kastar sten mot bussar, rycker åt sig pengar och mobiler, smutsar ner sin heder! Klart man ska skämmas, ni är ju också svenskar för ni bor i detta land. Så klart man börjar skämmas och börjar tänka; vad fan är det ” de människorna” håller på med? Ja exakt, då blir man uppdelad i ” de ” och ” vi “. De är så kallade blattarna och svartskallarna, och vi är de typiska svensson. Att man inte skämms när man använder såna ord som er, och beeter sig som er. Fan, rygg tillbaka. Vad är det med er? Väx up, de är så rasistika och så vidare. Ja men det måste finnas någon anledning min vän?”


4 Responses to Med vänliga hälsningar från Albanska Brödraskapet

  1. Dita skriver:

    Hur kan man dra alla albaner över en kam bara sådär ?? Alla är inte likadana, det är som att jag skulle säga att hela svenska folket är psykiskt sjuka, mördar sina flickvänner barn osv för dom hör röster i sina huvuden ( för om man kollar statistiken så är dom flesta sådana brott gjorda utav svenskar, men inte alla) ska jag då dra alla svenskar över en kam för det? Det är lätt gjort men har man något inom pannbenet så gör man inga såna örhastade slusatser och sån tur är så gör inte alla svenskar det om albaner heller…då hade jag inte haft så stort umgängeskrets som jag har… och yes jag är alban ;)..det är sjukt lätt att spilla galla över sånt här på nätet tyvärr..tycker man ska se på varje fall individuellt och knask einte va så jäkla fördomsfulla !!

  2. Ingo skriver:

    ni albaner borde skämmas, ni lever på soc pengar å langare sprit å knark, + albanska föräldrar har 0 koll på sina barn, dem låter dem springa runt å vandalisera saker å ting och misshandla folk. Ni klagar på svenskar att dom e rasistiska, ni borde kolla er själva innan ni säger någonting, mitt råd är till albaner (som missköter sig) stick tillbaka till ”ert” kosovo och börja langa heroin om ni inte trivs i Sverige

  3. lirije skriver:

    Du har så jävla rätt, kan inget mer än att hålla med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: