Gästinlägg om Sd

Ett gästinlägg från Midgardsjarlen, en av våra frekventa läsare och kommentatörer:

”Hallå där, ni som säger er vilja rösta på Sverigedemokraterna bör nog tänka lite djupare. Så klart det är bra med många röster men det största ni kan göra för ett framtida Sverige är så enkelt.

BLI MEDLEMMAR i SD.

Nog förstår ni vad uppvisandet av stort antal anslutna betyder för ett parti. Eller? Det är för tusan inget äktenskap du ingår, och ändå har du rätt ta ut skilsmässa när du vill. Du behöver inte annat än betala 300 riksdaler så har du ett medlemskort att vid tillfälle visa upp för dom som står och tvekar. Du behöver inte jobba åt partiet om du inte kan eller vill. Så klart vi behöver folk som kan ställa upp, men du behöver ju ej sitta i en kommunstyrelse och käfta såvida du inte är fallen härför. Det finns ju småsysslor att ständigt sköta i ett levande parti, den som någon helg orkar ställa upp en gång i sitt liv har gjort något.

Man behöver inte svälja ett partis hela program, ett sånt parti har aldrig funnits och kommer aldrig i framtiden heller finnas. Jag är en frifräsare som tänker själv, så gör jag tills jag dör, Jag bara förstår att vi alla nu har en unik möjlighet att sparka dom förrädiska 7 maktgalna giriga partierna i arselet så dom aldrig blir sig lika igen. Snälla, låt mig få uppleva det!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: