S är ett parti för minoriteter

Nalin Pekgul inbillar sig att hon gör en smart analys av social- demokraternas låga siffror och försöker hylla och lyfta Mona Sahlin samtidigt som hon förklarar varför Mona Sahlin inte gör någon större succé som partiledare; det är fel på oss väljare nämligen. Eller rättare sagt, de vita gamla männen som inte begriper sig på det nya i Sverige.

Hon påvisar tydligt i sin artikel på Newsmill under rubriken: ”Äldre vita män lämnar s därför att Sahlin står för något nytt”, det många känt länge, att sossarna numera är ett parti för minoriteter,

”Den äldre partikamrat som vid ett möte yttrade att felet med dagens samhälle är att en karl inte kan försörja sin familj känner sannolikt inte längre igen sitt parti. Men det är dags att de inser att tiden då den vite gamla mannen styrde och ställde är faktiskt förbi nu.”

Ja, den vite mannen ska inte bara försörja sin familj, han ska försörja svarta och arabiska mäns familjer numera också, liksom också vi svenska kvinnor ska göra. Inte går muslimska och somaliska kvinnor ut på arbetsmarknaden, de får inte klä sig som islam kräver och då vägrar de arbeta. Bland annat.

Vår svenska välfärd är en global allemansrätt, vet inte Nalin Pekgul vem som finansierar den?

”Jag har följt Mona Sahlin nära i 17 år och för mig är det mest intressanta med opinionsundersökningen vilka grupper Sahlin attraherar. Lite förenklat alla andra än de vita gamla männen. Jag har gått bredvid henne i Prideparaden ända sedan manifestationerna för de homosexuellas rättigheter startade. Jag har sett vilken stor betydelse hennes engagemang för HTB- personer har. Jag har sällan sett en politiker som är så respekterad och uppskattad av människor som under dessa demonstrationer.”

Jag är en vit kvinna, jag stöder inte socialdemokraterna, inte heller hbt-rörelsen eller den vanvettiga invandringen vi har av skäl som jag redogjort för i olika sammanhang. Nalin Pekgul och hennes bror Kurdo Baksi är inte heller några vars värderingar jag kan dela, efter alla artiklar jag läst av dem om hur de ser på Sverige och oss svenskar.

Att ge sig på den svenska mannen för att förklara det fina i den socialdemokratiska kråksången som Mona Sahlin kraxar, det är lågt. Lägre än lågt, som jag hoppas att sossarnas siffor kommer att bli framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: