Muslimska kvinnor vägrar att anpassa sin klädsel

”Merhi Fadia berättar om hinder för att få jobb, om bekanta som sökt men fått veta att de inte får bära huvudduk eller lång kjol på jobbet.

Så agerar inte företag med kontor på Rosengård, menar hon, där det finns en stor vana vid personer med olika bakgrund. Moderaternas förslag innebär också att företag som etablerar sig i områden som Rosengård och anställer boende i området slipper arbetsgivaravgift.”

Tuffa krav från m får inget gehör i Rosengård, Sydsvenskan

Det handlar väl knappast om att de måste arbeta nakna, de som påstår att svenska kvinnor är så omoraliska och lever sitt liv mestadels nakna eller lättklädda i Sverige. Religionen islam sätter stopp för dessa kvinnors arbete i det svenska samhället och det ska vi acceptera annars kommer DO rännande och stöttar dessa kravmaskiner i upplevelsen av den oerhörda kränkningen det innebär att ”tvingas” anpassa sin klädsel efter arbetet. DO daltar och kräver nämligen ”ömsesidig kunskapsut- veckling” och driver opinionsbildning med flera andra åtgärder för ”Etniska och/eller religiösa organisationer”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: