Skickade 42 miljoner till Somalia – åtalas.(Skånskan)

Man undrar ju ibland hur det är möjligt? Med tanke på att Somalierna är de som har svårast att komma in på arbetsmarknaden? Hur kan de skicka 42 miljoner??? 1 förening, 42 miljoner. saxar ur Skånskan.se .

”Somaliska Hjälp Organisation bildades 1994 och har sitt säte i Malmö. Enligt stadgarna skall föreningen stödja och hjälpa människor som har det svårt i hemlandet. Detta genom att skicka pengar, kläder och liknande. Föreningens 49-årige ordförande säger att nästan alla somalier i Sverige skickar gåvor till hemlandet. Och föreningen ser till att gåvorna skickas till olika bolag i Dubai för att sedan levereras vidare till Somalia. För detta betalar man endast föreningens kostnader.
I år beslutade Skatteverket att granska föreningen och vid en första analys av bankkontona framkom att de omsatte miljonbelopp. Under perioden mellan den 1 januari 2006 och den 31 december 2007 har Somaliska Hjälp Organisation omsatt 42 miljoner kronor, varav merparten överförts till utländska konton.”

Detta visar att vi betalar på tok för mycket i bidrag. 7 klövern göder Somalia. Frågan är vem som får pengarna ? Vi har ju sett att Islamisterna växer i det landet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: