Integrationsminister Nyamko Sabuni drar i veven igen


Samma frågor debatteras gång på gång på gång och ändå sker samma övergrepp på flickor runt om i Sverige igen och igen. Vad hjälper skärpningarna då man tillåter undantag. Flickor förs bort till Mellan- östern för att giftas bort med tvång. Det finns lagar idag som borde räcka, men i praktiken står myndigheterna handfallna och handlingsförlamade.

Dessutom menar Nyamko Sabuni i debattartikeln i SvD att alla länder ska värna FN:s värdegrund om de mänskliga rättigheterna. Men om förslaget att religionskritik ska kallas rasism, som det ska röstas om i vår i FN, går igenom, då kommer islam att vara skyddat mot kritik. De mänskliga rättigheterna krockar idag med den muslimska sharialagen, där vi återfinner barn -och tvångsäktenskap, och det kommer då inte att finnas en chans att skydda de barn som detta handlar om!

”SKYDD MOT HEDERSFÖRTRYCK. Tvångs- och barnäktenskap måste kriminaliseras. Hälso- och sjukvården bör förbjudas att utfärda oskuldsintyg och genomföra mödomsoperationer. Även reglerna för arrangerade äktenskap bör skärpas, skriver integrationsminister Nyamko Sabuni.”

Läs hela hennes debattartikel på SvD Opinion: Ingen ska tvingas till äktenskap.

Skriv under Uppropet mot sharia i Sverige!
Stopp för sharia-petition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: