Vandalism stoppade bussar.(GP)

Hmmmm,mångkultur. Det berikar oss så väl. Det ger oss så mycket. Som tex. Stenkastning på bussar, förolämpningar, brand på buss. Ja allt det som man ser som negativt. Saxar ur GP.

”Polisen larmades vid 14-tiden till Stora Holm sedan några yngre personer eldat tidningspapper ombord på en buss på linje 135.
– Föraren kände att det luktade brandrök och såg att det brann någonting bak i bussen, säger Anders Larsson, trafiksäkerhetschef på Affärsområde Buss på Göteborgs Spårvägar.
– Hon stannade bussen och lät utrymme den. Ingen skadades och elden dog ut av sig själv.

När föraren utrymde bussen möttes hon av glåpord och olika tillmälen och flera ungdomar kastade därefter sten mot bussen.En polispatrull skickades till platsen men den kunde inte gripa någon misstänkt. Polisen genomförde dock flera vittnesförhör och har startat en utredning om händelsen.
Det har vid många tillfällen varit oroligt i bussarna som trafikerar Stora Holm; busskurer har slagits sönder och bussar vandaliserats. Vid dessa tillfällen har elever på Bräckegymnasiet vid Stora Holm pekats ut som skyldiga och Spårvägen har haft flera kontakter med skolledningen. Numera finns även elever från Slottsbergsgymnasiet vid Stora Holm.”

Ja när tro ni att det sätter in riktiga åtgärder mot vardagsterroristerna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: