Dagsböter för slag med käpp.(Corren)

När man läser om den gamla damens upplevelser så är man förvånad att hon kunde dömas till dagsböter. Det som är mest förvånande är att mamman inte ens dök upp i domstolen för att vittna för sin lille son. Saxar ur Corren.

Corren har tidigare berättat om händelsen på Åkervägen som ledde fram till att Kerstin Gunnarsson åtalades för misshandel. I tingsrätten i går upprepade hon hur barn under flera års tid trakasserat henne och andra äldre i området. Den aktuella dagen i juli hade flera barn sprungit i trapphuset där hon bor. De hade också busringt på hennes dörr.

– De kastade in körsbär genom brevinkastet. Jag stod precis i hallen för att gå ner till källaren och hade käppen i min hand.

Kerstin Gunnarsson öppnade dörren och möttes av en ”hånflinande pojke”.

– Jag blev rosenrasande och nystade till honom i baken med käppen.

Den drabbade pojken deltog inte i rättssalen. Istället visades ett 14 minuter långt videoförhör, där pojken beskrev leken i trappan. Han hade glömt sin mobiltelefon högst upp i trapphuset och sprang upp för att hämta den. På vägen ner öppnade ”tanten” dörren och började slå honom med käppen.Gunnarssons och pojkens vittnesmål går isär. Enligt pojken fick han ta emot fyra slag, varav ett mot huvudet. Pojken beskrev hur han föll omkull av slagen två gånger innan han kom på fötter och lyckades smita. Kerstin Gunnarsson skakade på huvudet när videoförhöret spelades upp.

– Det stämmer inte. Det hela gick så väldigt fort. Jag träffade honom med käppen jämns med baken. Han föll inte och han var snabbt ute ur huset.

Pojkens mamma var kallad som vittne, men hon dök inte upp. Hon har tidigare i förhör berättat att pojken inte fick några synliga märken av slagen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: