Huvudrollsinnehavarna i Halal-tv: Var vill Dilsa Demirbag-Sten gömma oss?

Halal-tv:s huvudrollsinnehavare stretar vidare mot kritiken från Dilsa Demirbag-Steen med en debattartikel i SvD under rubriken, Vad är det mer än tv-program vi inte får göra?

En liten saxning:

”Det faktum att en av oss, Cherin Awad, vid flera tillfällen förklarat att hon inte alls förespråkade någon stening, utan endast ­redogjorde för vissa tolkningar av sharia, vägrar ­Demirbag-Sten att ta in. Det passar inte hennes propaganda.

Demirbag-Sten tycker att vi är olämpliga att synas i tv-rutan. Vi är inte objektiva. Frågan är bara: vad mer än tv får vi inte göra?

Får vi bli läkare? Poliser? Fotbollsspelare? När är man objektiv? Är Dilsa Demirbag-Sten objektiv i sin hets mot troende muslimer?

Demirbag-Sten driver en tes om att islam är en kvinnoförtryckande religion.

Här har du oss, tre av miljontals starka, lyckliga och troende muslimska kvinnor som inte är förtryckta. Ingen förnekar att det finns muslimska kvinnor som är förtryckta – precis som det finns icke-religiösa som är det. Det måste bekämpas!

Men varför ska inte vi få visa att vi också finns? Var vill Demirbag-Sten gömma oss? I hemmet?”

De vill själva iallafall gömma sig i sjalar och klädlager, de vill inte ta en man i hand och gömmer sig bakom sin religion där en främmande man inte får ta en kvinna i hand. De anser att profeten Muhammed är en god förebild och Cherin Awad säger att måste hon välja, väljer hon sharialagen.

Det är nog snarast dessa halal-tjejer som ska svara på frågan var de själva vill vara i samhället, för de har en märklig attityd till Sverige, med tanke på att de är födda och uppvuxna här. Javisst ja, det är muslimer, varför får man inte kritisera muslimer? Javisst ja, det är rasism och det är det fulaste man kan sysselsätta sig med i Sverige idag. Det är väl snarare halalhuvudrollsinnehavarna som har problem med sin egen plats på grund av det egna Sverige Svt menar att muslimer har. Dilsa Demirbag- Steen vill öka livsutrymmet för muslimska kvinnor, hon vill knappast gömma kvinnor, definitivt inte muslimska kvinnor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: