Cherin Awad-en märklig figur

Muslimska friskolan har två mycket intressanta inlägg om Halal-tv:s Cherin Awad, som fortsätter att svänga sig hit och dit. Dessutom tar hon inte män i handen, men diskuterar jämställdhet i olika sammanhang, och i Halal-tv.

”Programledaren Cherin Awad kommenterar själv så här om kritik:

Awad tror sig kunna hantera kritik mot Halal-tv, så länge den inte riktar sig mot henne som person. Kritik mot henne själv är hon inte säker på hur mycket mer hon klarar.”
Cherin Awad vill inte ha kritik, Muslimska friskolan

Hon deltog i Gokvälls sändning igår och svarade på frågan om stening att hon bara hade svarat på vad sharialagen säger. Den som följt nyheterna om henne har endera blivit lurade av Svt:s program Existens, eller av Cherin Awad själv. Hon verkar inte veta vilket ben hon ska stå på uppenbarligen.

”Gokvälls programledare är också lite kritisk till att Cherin Awad och hennes muslimska kollega inte tar i hand. De svarar att deras tro förbjuder dem att ha fysisk kontakt med män. Tror de att Gokvälls manlige programledare ska bli vrålkåt på de två i slöja endast genom ett handslag?
Sedan säger Cherin Awad att hon ansvarar för jämställd- hetsfrågorna i Halal-tv. Vad är det för jämställdhet som Sveriges Television vill lära ut? Ska kvinnor i framtiden inte kunna ta i hand när de säger goddag? Och ska framtidens kvinnor i Sverige bära kvinnoförtryckande slöja?”
Muslimsk programledare ljög i SVT, Muslimska friskolan


Glöm inte att skriva på Uppropet mot sharia!

Petition mot sharia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: