Sida ratar svenska flaggan i Afghanistan

Ett lite äldre blogginlägg från bloggen I Mitt Sverige, men som ändå är aktuellt.

”Av säkerhetsskäl vågar inte Sida använda den svenska flaggan under ett projekt i Afghanistan. Istället ska biståndsorganet nyttja det lilla riksvapnet, tre kronor.

I ett mejl till UD frågar Sida hur en skylt kan utformas till projektet i Afghanistan. I mejlväxlingen med departementet kom de fram till att den svenska flaggan inte ska användas på grund av flaggans gula kors.”

”Korset i svenska flaggan är en kristen symbol. Först användes korset på fanor, flaggor och baner i samband med korstågen på 1000- och 1100-talen. Senare har korset blivit en del i flera nationsflaggor.”
DN

Den problematiken kanske afghanen och sossen Reza Javid ägna sig åt än att kräva att alla afghaner ska få komma till Sverige, tala om att Sverigedemokraterna ägnar sig åt en statskupp för att islamkritiska och icke-pk och samhällsanalys- erande bloggar ligger i topp bland bloggarna, de som han ska kämpa mot tills de är döda. Dessutom har han stöd bland ledande socialdemokrater.

Bloggen I Mitt Sverige drivs av Fröken Sverige och hon lämnade en egen kommentar till sitt inlägg Rezas konspirationsteorier om Reza Javid:

Fröken Sverige sa…

Reza, som själv är afghan, tycker att ALLA från Afghanistan ska få stanna i Sverige.

Han är orförande i afghanska föreningen i Örebro län och har även denna (lika förvirrande) blogg: http://rezajavid.wordpress.com/

Och på hans s-blogg så är han – som politiker – mest intresserad av att gnälla över Sverige och tala om hur illa vi behandlar alla från Afghanistan och övriga muslimer:

http://www.s-info.se/page/search.asp?id=1745

Han är alltså en person från Afghanistan som använder ett svenskt parti (det STÖRSTA) i Sverige för sin egen afgahnska/islamska agenda.

Inte för Sveriges bästa, som man kan förvänta sig av de som arbetar politiskt i Sverige….

/FS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: