Vänstern: politiskt korrekt att störa möten

Sverigedemokraterna får skaffa bättre ljudanläggningar för det är politiskt korrekt att störa deras möten, anser vänstern i Malmö:

Sten Andersson, oppositionskommunalråd (sd) i Malmö, har valt att lämna sin plats i den kommunala ”styrgruppen för demokrati” i protest mot dess ordförande, det vänsterpartistiska kommunalrådet Anneli Philipson, som i tidningen City (16/10/2008) kommenterade störningen av Sverigedemokraternas torgmöte i Malmö den 4 oktober på följande vis: ”Folk har rätt att protestera mot det som sägs och visa sitt missnöje. Accepterar man inte det får man hålla interna möten. Eller så får sverigedemokraterna skaffa bättre ljudanläggningar.” På frågan ”Skulle du acceptera om 200 moderater protesterade så högljutt under ditt tal att du inte hördes?” svarade hon: ”Det hade inte varit så kul, men jag hade accepterat det.”

Kommentar från Sten Andersson: Anneli Philipssons agerande i samband med European social forum, etthundraårsdagen av terrorattentatet mot Amalthea m.m. har varit illa nog. När det nu visar sig att förtroendevalda vänsterpartister aktivt deltagit i de våldsamma attackerna på våra torgmöten och vår yttrandefrihet i Malmö och att demokratikommunalrådet, i tidningen City 2008-10-16, uttalat sitt stöd för dessa attacker, är det mer än vad man kan och bör tolerera.

Malmöborna vill inte lyssna på rasistisk politik, City Malmö Lund
Stöd för mötesstörningar,,, SD-kuriren

Bloggen Befria Sverige skriver:

Idag klockan 17.00-17.45 kommer följande inslag att sändas i programmet ”Studio Ett” i Sveriges Radio P1: ”Politiska möten
Är visselpipor och burop rätt metod att störa politiska möten? I helgen råkade Sverigedemokraterna ut för detta och två möten blev försenade och talen blev dränkta av högljudda burop. Är det rätt eller fel metod att ‘störa’ möten på detta vis? Hör Ida Gabrielsson, ordf i Ung Vänster och Fredrik Malm, riksdagsledamot (fp).” Som vanligt är Sverigedemokraterna inte inbjudna…
Sveriges Radio P1 Studio Ett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: