Ingen tvivel i världen om att det är mångkulturens fanbärare som ligger bakom trakasserierna (SvD)

Saxar rakt av artikeln. Kan vi nu då få ett uttalande av Mona Muslim och Den ryggradslöse så är allt perfekt. Men det lär vi knappast få. Då detta är verkligheten bakom deras älskade mångkultur.

”Under hela höstterminen har unga tjejer som går på kommunala Törnströmska gymnasiet i Karlskrona mötts av glåpord och könsord vid entrén till skolbyggnaden och i korridorer och trappor. På skolan har ett gäng unga killar trakasserat och gett sig på elever på skolan.
Gång på gång har tjejer fått höra anspelningar på sex och flera tjejer i skolan berättar om hur killarna har tafsat på dem när de gått i skolans korridorer.
”Tjejerna som passerar får oftast, ja nästan alltid, sliskiga, äckliga blickar på sig. De visar saker och tittar sexuellt förnedrande på oss, ibland slänger de ur sig ett och annat snuskigt och vidrigt ord, ibland långa meningar. Varför? Hoppas de att en av tjejerna ska nappa på ”tjena blondie”?. Eller tror dem att vi uppskattar när de tafsar oss på rumpan? Eller när de kallar oss ”svenska hora”?”, skriver en elev i ett anonymt brev i gymnasiets skoltidning. ”

Sedan kommer det valiga flumsnacket från lärare…man blir så trött på dessa pk idioter.

”Åtgärderna har fått situationen att lugna ner sig något – men väktarna ska bara vara på plats i två veckor. Och flera lärare på skolan är kritiska mot lösningen.
– Det här sänder ut helt fel signaler. Det vi behöver är pedagogiska insatser, inte polisiära, säger Dag Persson, lärare i bland annat svenska och historia och skyddsombud på skolan, till SvD.se. ”

Vad Sverige behöver din flummare är hårda direkta markeringar att detta är inte acceptabelt.
Vi behöver ingen mer batik flum. Utan faktiska straff som gör dessa mångkulturensfanbärare medvetna om att det kostar att begå brott. trakasserier är ett brott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: