Ytterligare en kvinna överfallen i Mölndal (GP)

Det är en epidemi detta med våldtäkter och överfall. När sätter Socialmoderaterna och resten av 7 klövern ner foten och kräver straff? Är det denna framtid vi vill ge våra barn. Jag är mest nyfiken på nu hur alla dessa som röstat på de etablerade partierna ser sig själva i ansiktet nu?
Kommer de lägga rösten i 7 klöverns urna igen och låta detta fortsätta? Saxar ur GP.

”En kvinna blev på måndagskvällen överfallen av en okänd man på Häradsgatan i centrala Mölndal. Polisen tror att mannen också kan ligga bakom något av de två våldtäktsförsök som skett de senaste veckorna.För bara en dryg vecka sedan utsattes en 17-årig tjej för ett våldtäktsförsök i centrala Mölndal. Tio dagar innan dess våldtogs en 15-årig tjej i sin lägenhet. Också det av en okänd man som förföljt flickan och trängde sig in i hennes bostad. Tidigare har polisen sagt att de inte tror att samma man ligger bakom de båda överfallen. Men gärningsmannen i kvällens våldtäktsförsök kan vara samma som någon av de tidigare.
– Vi får titta mer på om signalementen stämmer överrens, men det kan vara så. Än så länge har vi inte så mycket att gå på, men vi hoppas att vi kan få fast den här mannen nu, säger Bobby Lohse.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: