Allah ligger bakom datorproblem i Malmö kommun

Lånar detta från Systemfels blogg:

”Läser att Malmö har dataproblem. Vissa Malmöbor har fått sitt kontanta bidrag flera gånger om insatt på sitt konto. Det handlar om miljontals skattekronor som betalats ut.

Felet upptäcktes igår av en handläggare på ett socialkontor.

Det är ersättningar som försörjningsstöd och sin introduktionsersättning som betalats ut flera gånger om till bidragstagarna.
När det gäller försörjningsstödet har kommunen rätt att kräva pengarna tillbaka. Introduktionsersättningen till “ny svenskar” är nog svårare att kräva pengar tillbaka, det finns inget stöd i lagen för att kräva tillbaka pengarna.
Sydsvenskan

Grattis alla skattebetalande Malmöbor, måste kännas underbart att veta hur bra era surt förvärvade skattepengarna hanteras i kommunen.
Finns det någon ansvarig, Systemfel.

Och muslimerna tror att det är Allah som ordnat detta, och tror på magi i datasystemen. Dessutom måste det sägas två gånger att det är Allah, inte något tekniskt problem, eller då möjligen en muslimsk hacker, som ordnat med extra pengar åt muslimer under Ramadan!

Kommentarerna får tala för sig själva:

”# Abo Hassan Säger:
september 27, 2008 at 9:37 är

Grattis alla socialbidragstagare i Malmö för de extra utbetalningar. Har en kompis som fick sitt socialbidrag 5 gånger utbetalt till sitt Swedbank konto. Han blev rik på en dag. Köpte en Samsung LCD 52 tummare, PS3 och en Nokia N95 från Mediamarkt.
Ännu gladare skall vara de personer som får introduktionsersättning av invandrarservice. Invand.service har inte någon rätt att kräva en slant av sina sökande. Finns ingen lagparagraf som hjälper dem i sådant fall.
Det är inget dator eller tekniskt fel hos Malmö Stad. Det är bara lögner.
Nu råder det Ramadans sista dagar och alla som fastar ber till GUD ALLAH att bli friska och rika. Någon muslim har något bett till GUD ALLAH att göra alla fattiga rika. Han fick träff. Eller det kan vara en heder/rättvis person som har hackat sig i Malmö Stads servrar och manipulerat utbetalningar.
Det är endast socialbidraget som inte har höjts med ett öre sedan flera års tillbaka. Det är samma normberäkningar man får trots alla prishöjningar ute i samhället.
Malmö Stad har inte rätt att kräva någon krona av någon person. Malmö Stad har inte rätt att skicka någon till Inkasso. Malmö stad har inte rätt att kasta sina medborgare till kronofogden. Det handlar om kanske 99,99 % av malmös socialbidragstagare. Tänk på alla de alkoholister, narkomaner, ensamstående, skuldsatta socialbidragstagare:tror ni de kommer att betala tillbaka en krona till Malmö Stad ?
Ni skattebetalare få sucka och hålla käft. Ni är bara stora i käften. Vad har ni med detta att göra ? Ni stoppar era näsor i fel toaletts stolar när det gäller sådana ärenden. Ni skall arbeta och betala skall och gynna de fattiga i samhället.

Gratis till alla socialbidragstagare i Malmö. Sådant skall ske en gång per år. Jag har frågat en jurist angående detta och fick information att Malmö Stad kommer att suga hårt och aldrig får tillbkaka pengarna.

Känn er trygga. Allah bless you all.

Eid El-Fitir mubarak till alla muslimer som skall fira högtiden på Tisdag. Gratis och glad Bajram.

Ni skattebetlarna behåll era taggar i era mun.

HaHaHa

# Abo Hassan Säger:
september 27, 2008 at 9:44 är

Jag kan bara säga gratis.

Bakom detta ligger en haxxer 4 allah som fastar och ber till Gud Allah varje sekund.

Haxxern fick sina önskemål förverkligade och fyllda.

Det glädjer mig att sådant sker i Malmö Stad som inte tänker på sina fattiga medborgare som lever under Noll nivåen i Sverige.

Jag tror att Malmö Stads servrar har fått besök av en haxxer 4 allah hackare som har hackat sig in och manipulerat utbetalningar. Gud bless this hacker.

Det är endast lögner: Inga tekniska fel.

Jag tror att det är en hacker som har saboterat Malmö Stads servrar. Sanningen kommer att läcka ut så småingom.

Vi får se vem har rätt.”

Läs mer: bidragsfusk i Danmark på bloggen Ansiktsburk(a):
Det handlar framförallt om fall där barnen är borta mer än en vecka från skolan, eller inte dyker upp till uppropet efter sommaren. Många gånger har det visat sig att familjen då är på resa utomlands, något som är mot reglerna om familjen samtidigt får socialbidrag, rapporterar Jyllandsposten.

Erik Simonsen är socialrådman i Odense kommun, som infört systemet. Han tycker det är naturligt att använda skolan som en resurs för att avslöja bidragsfusk.
– Skolan har väldigt bra koll på när barnen är där. På detta sätt hjälper de till att skicka en signal till föräldrarna att de inte bara kan ta sina barn ur skolan, resa bort veckor i sträck och samtidigt förvänta sig att samhället betalar ut bidrag som vanligt, säger han till Ritzau.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: