Fem åtalade för människosmuggling (Sydsvenskan)

Låt oss nu engång för alla slå fast, att de som kommer till Sverige har betalt stora summor pengar. De kommer inte för att de flyr utan de kommer för att leva i landet av mjölk och honung.
Saxar ur Sydsvenskan.

”Ligan misstänks ha smugglat in 49 människor på ett halvår. Priset: 10 000 kronor per flykting. I går åtalades fem män i den sydsvenska smugglarhärvan.För den sista resan, från Paris till Malmö, hade de betalat omkring 10 000 kronor per person. ”

De klarar av att betala 10 000 kronor för den sista resa in i Sverige!!!!!!!!

Då har man gott om pengar för jag tror knappast att de har promenerat från Irak och Afghanistan ? Lite mer suspekt blir det dessutom när man ser vilka Sydsvenskan nämner som inblandade.

”De åtalade:
36-åring utan adress i Sverige: Chaufför. Åtalas för ett fall av grov människosmuggling. Erkänner.
25-årig israel från Göteborg: Chaufför. Åtalas för ett fall av grov människosmuggling. Nekar.
32-årig irakier från Blekinge: Huvudman. Åtalas för sex fall av grov människosmuggling och grovt organiserande av människosmuggling. Misstänks vara den som haft kontakterna med människosmugglare i Europa. Nekar.
30-årig svensk från Lund: Huvudman. Åtalas för ett fall av grov människosmuggling och grovt organiserande av människosmuggling. Nekar.
34-årig statslös man från Landskrona: Huvudman. Åtalas för sex fall av grov människosmuggling och grovt organiserande av människosmuggling. Misstänks även ha försökt att förfalska pass. Nekar. ”

Jag är 100% på att den såkallde svensken i Lund inte är en ”svensk” utan har anknytning till mellan östern. Det är en guld biljett att komma till Sverige och inet behöva jobba mer utan bara kunna håva in bidrag. Men det är bara våra politiker som tror att det inte är så……7 klövern, nationens dödgrävare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: