Det var inte svenskarna som byggde Sverige

Ett mycket obehagligt uttalande av vår vice statsminister Maud Olofsson, tillika näringsminister i vår nuvarande regering,
”Hon uttalade dom hårt kritiserade orden i en artikel i Östra Sörmlands Posten, ÖSP i Trosabygden, november 2007. Ordagrant löd utspelet så här:

“Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån.”
Framgångsrika invandrade “entrepenörer”… Skymningszonen

Bloggen Skymnigszonen har samlat tre brev som Inger-Siv Mattson, pensionerad före detta internationell sekreterare vid ett statligt forskningsråd skrivit angående detta märkliga uttalande.
Länkarna till vissa utdrag ur hennes brev, inlagt på bloggen Skymningszonen för den som vill ta del av intressant läsning. Inger-Siv Matsson skriver mycket intiterat och tydligt angående invandringens konsekvenser:

”Exempel på lyckade affärsidéer:

* 2002 avslöjades Mohamed Rahhals affärsidé: olaga flykting- förläggningar i Skärholmen och Vårberg. Rahhal presenterade sig som rektor för handelsbolaget Svensk Global Universitet, när han år 2000 tecknade kontraktet på industrilokalen i Vårberg med fastighetsbolaget Realia. Rahhal sade sig ha för avsikt att starta en muslimsk skola. De 25 bås han för 500 kr i månaden hyrde ut till ett stort antal afrikaner ”var tänkta som lärarrum.” Skolplanerna kom av någon okänd anledning på skam. Rahhal betalade inte en enda krona till Realia i hyra. Realias förlust uppgick till miljonbelopp. Rahhals senaste af- färsidé var att påstå att lokalen i fråga var en moské!”
Läs mer: Del 1.

”Svenskarna byggde inte Sverige” 2

Kriminalitet som yrke

Störst är utlänningarnas entreprenöranda inom den mer eller mindre organiserade kriminaliteten, där deras affärsidéer blomstrar från ficktjuveri till värdetransportrån.

Enligt Hasse Aro i Efterlyst ”är den kriminella arbets- marknaden mer lockande och öppen för alla 365 dagar om året. Den är alltså inte diskriminerande vare sig det gäller språk, utbildning eller etnisk bakgrund. Bakom ett av de stora värdetransportrånen på senare tid stod tungt kriminella ex- jugoslaver – bosnier och serber. M a o ett mångkulturellt rån. Och så finns det de som säger att integrationen misslyckats!

Några exempel på utlänningarnas affärsidéer:

Passförfalskning – en lukrativ affärsidé 1

Passförfalskning har i dagarna avslöjats som en synnerligen lönande affärsidé. För att förfalska de s k ”säkra” EU-passen krävs stort tekniskt kunnande m a o rör det sig om IT-experter. En kvarts miljon svenska pass är på drift i världen. Som jäm- förelse finns i Finland 5 000 förkomna pass.”
Läs mer: Del 2.

”Näringsminister och vice statsminister Maud Olofsson

”Det var inte svenskarna som byggde Sverige” 3

Den organiserade kriminaliteten som affärsidé

Under rubriken ”Våldsamma gangsterligor tar över Sverige” kunde man i Metro den 12 juli 2007 läsa att ”det finns ett 40-tal kriminella nätverk och gäng med hundratals medlemmar ur olika etniska grupper utspridda över hela landet.” De ägnar sig åt sina egna speciella affärsidéer: narkotikahandel, smuggling, vapenhandel, utpressning, utlåningsverksamhet, värdetran- sportrån och beskyddarverksamhet.”
Läs mer: Del 3.

Det svenska barbariet, bloggen Hedersrelaterat våld

2 Responses to Det var inte svenskarna som byggde Sverige

  1. […] ”Det var inte svenskarna som byggde Sverige” […]

  2. jngrid skriver:

    Hela Sverige bygdes av araber och somalier , varje hus , varje väg ,varje bil, allt glas tillverkades av invandrare, förskning, undervisning, varje upptäkt med mera görs av dem. Bonde— det är araberna och somalier som sköter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: