Fördubblad invandring efter ny lag (GP)

Man blir gråtfärdig, när man läser om hur 7 klövern behandlar Sverige och dess folk.
Nu lägger de på en större börda ytterligare på oss. Saxar ur GP.

”Migrationsverket räknar med att den nya lagen kommer att fördubbla invandringen nästa år. 37 000 personer väntas söka arbetstillstånd.För att klara handläggningen av det ökande antalet planerar Migrationsverket att öppna en ny enhet i Stockholm för dessa ärenden.
Samtliga partier är eniga om att Sverige behöver arbetskraftsinvandring. Propositionen, som miljöpartiet ställt sig bakom, har dock fått mycket kritik. Inte minst gäller det avsaknaden av övergångsbestämmelser för de cirka 40 000 asylsökande som fått avslag, de så kallade papperslösa.Regeringens förslag innebär att invandrare från tredje land, som enda grupp på arbetsmarknaden, kommer att få ett lagstadgat löneskydd. Lönen, försäkringsskyddet och övriga anställningsvillkor får inte vara sämre än de villkor som finns i kollektivavtalen eller praxis inom yrket eller branschen.”

Hur de så öppet kan visa sitt förakt för Sverige och svenskarna är skrämmande. Om vi har hudratusental i utanförskapet idag är det då inte bättre att stänga gränserna och sätt de vi har i arbete istället? Varför skall de öppna upp för mer som knappast kommer att komma till Sverige för att jobba? Hela 7 klövern skulle sparkas ut ur riksdagen, jag önskar att folk vågar säga stopp nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: