Bloggen har fått ett tips

Som uppenbarligen är behandlat med ”whitewash.”

”I gårdagens Metro (http://www.metro.se/se/misc/pdf/2008/09/16/SESTO_2008_09_16.pdf), sidan 4, så finns följande artikel:
Ruth, 90, rånades av turisterna
Turistkvinnorna frågade Ruth, 90, om vägen. Sedan snodde de åt sig hennes plånbok med 1 000 kronor – från hennes rullator.
– Jag drömmer mardrömmar om det som hände, säger Ruth i förhör.Nu har tjuvarna dömts till ett flera månaders långt fängelsestraff. Stölden skedde i Ruths servicehus utanför Stockholm där två utländska kvinnor i ”tjusiga mössor” stoppade henne i korridoren upp till hennes portuppgång. Så fort kvinnorna försvann upptäckte hon att sakerna var i oordning och att plånboken med 1 000 kronor saknades. Kvinnorna, som är 30 respektive 26 år och franska medborgare, kunde gripas direkt. De dömdes till sex respektive fyra månaders fängelse och livstidsutvisning från Sverige.
Självklart handlar det inte om några ”turister”, och det är äcklande hur tidningarna kan hålla på med dessa vilseledande beskrivningar av verkligheten. Jag känner en bekant till kvinnan, och det var två afrikaner som rånade henne, och självklart var de inga turister, utan snarare bara afrikaner massinvandrade till Frankrike, som sedan får röra sig fritt i EU, och som har specialiserat sig på denna typ av brott mot oskyldiga och blåögda svenskar. 😦 Detta på precis samma sätt som banker har rånats i våra grannländer, och hotell på Cypern (och diverse andra ställen) har börjat bli rånade av ”svenska turister”. Så sjukt, folk måste få veta sanningen!”

Bloggen Tackar N. Karlsson för Tipset! Sådan info är alltid nyttig att få.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: