Svensken ska jobba längre för att finansiera invandringen (SvD)

S vill förlänga livsarbetstiden – med 3 år för att välfärden som de monterat ner och gett till ”flyktingar” skall kunnas hålla igång. Så med kritiska ögon sett så är det svensken som skall betala bidragen för 7 klöverns valboskap. Läs artikeln i Svd. Saxar ur den.

”– Rådslaget har gett oss tre viktiga svar. Att välfärden ska vara gemensamt finansierad, att vi är mycket oroliga för den borgerliga utsorteringspolitiken och att vi måste vara självkritiska till våra egna lösningar som inte alltid burit, sade Ylva Johansson.
Flera delförslag är redan kända, det gäller exempelvis förändringar på skolans område, flyktingpolitiken, den individuella föräldraförsäkringen och nu senast om att både skärpa kraven och att öka möjligheterna för fler långtidssjuka att komma tillbaka i arbete. För att rädda finansieringen av välfärden framåt 2025-2030 då behoven ser ut att bli som störst måste livsarbetstiden öka med tre år per person. ”

Där ser man, med 100000 tals människor i bidrags svängen kunde man tycka att socialmoderaterna och dess gelikar skulle ställa lite hårdare arbetskrav. Men inte då. Svensken kan gott jobba lite längre…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: