Nyfött barn till 12-årig flicka omhändertogs (Corren)

Vilken bra start i livet för en 12 åring från Afrika. Saxar ur Corren.

”Den 12-åriga flickan var gravid när hon kom till Sverige och Linköping.Beslutet att omhänderta det nyfödda barnet var rätt, anser länsrätten.Flickan, som är från ett land i centrala Afrika, anlände i mars i år.Drygt en månad efter att hennes mamma och två systrar kom hit.
Anledningen till att familjen kom till Linköping är att flickornas mamma vill förenas med en man hon varit åtskild från i 19 år. Under tiden har hon varit gift med den man som är pappa till hennes flickor. Familjen är trångbodd och från skolan har man också rapporterat att 12-åringen inte mår bra. Barnet föddes några veckor för tidigt och nästan omedelbart beslutade sociala myndigheter att omhänderta barnet. Ett beslut som den unga modern godtog. Nu har också länsstyrelsen fastställt beslutet.”

Helt plötsligt efter 19 år skiljer hon sig från flickornas far och åker till Sverige och sin ungdomskärlek???? Tror snarare att någon i släkten fått uppehållstillstånd och landet av mjölk och honung delar ut PUT till släkten av bara farten. Vilken lärdom till våran barbariska kultur denna gravida 12 åring är.

Tack till Svabben för tipset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: