PK-media får behålla presstödet (SvD)

Så här skriver SvD idagen nätupplaga.

”Regeringen genomför inte det omdiskuterade förslaget om en kraftig nedtrappning av storstadsstödet till Svenska Dagbladet och Skånska Dagbladet. Istället ska en ny och öppen prövning göras i Europakommissionen utifrån de presstödsnivåer som riksdagen beslutade om 2006, skriver kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth.
Fria och självständiga medier är en förutsättning för den mångfald i nyhetsförmedling och opinionsbildning som är så central i en demokrati. Att garantera yttrande-, tryck-, och etableringsfriheten, och därmed mångfalden, är mediepolitikens viktigaste uppgift.Därutöver anser regeringen att det behövs ett särskilt stöd till marknadsmässigt svagare tidningar för att säkerställa att läsarna får en reell valfrihet. Det är skälet till att regeringen försvarar det svenska presstödet. ”

Att de kan använda sådana stora ord i ett land som vägrade trycka Muhammed bilderna. I ett land där hela PK media jagar efetr det enda partiet som vågar säga det högt vad många svenskar tycker. Att de kan med att säga Yttrandefrihet……Där bloggar jagas och stängs ner för att de sprider sanningen. I ett land där PO vill jaga bloggar…. Yttrandefrihet, köpt press av PK Eliten skulle man kunna kalla det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: