Bert Karlsson har skrivit ett riktigt bra debattinlägg (Aftonbladet)

Jag tycker att folk skall lösa den och inse att det är något ruttet i sjuklövern behandlande av alla som inte är PK. Bert Karlsson. Saxar lite ur den.

”Sveriges etablerade partier sysslar med politisk förföljelse”
”Den svenska dokumentärfilmen ”Makten och sanningen” gav en bra bild av tidigare s-regeringars övergrepp. 1973 avslöjade journalisterna Peter Bratt och Jan Guillou att det inom försvaret fanns hemlig svensk underrättelseorganisation (Informationsbyrån) som skulle samla information om kommunister och andra personer som kunde vara säkerhetsrisker. Inte ens riksdagen kände till byrån. Men de som visste, de som hade det politiska ansvaret, förnekade IB:s existens, kallade de två som avslöjat skandalen för samhällsfiender och såg till att de dömdes till fängelse.

En annan är Peter Bratts avslöjande av bordellhärvan, där både Olof Palme och Thorbjörn Fälldin var inblandande. Den gången fann politikerna en syndabock, rikspolischefen, som fick sparken. Men något eget ansvar? Nej.
Göran Persson lär ha funderat på att be Peter Bratt om ursäkt, eftersom alla känt till att etablissemangets försvar byggde på rena lögner. Men han vågade väl inte utmana sina kamrater; en ursäkt hade varit ett kvitto på att de ljög.

Det här är samma typ av politiska arrogans och maktfullkomlighet som ligger bakom Marita Ulvskogs dåligt underbyggda beskyllningar om främlingsfientlighet. Ulvskog tar varje tillfälle att lättsinnigt, svepande och helt lögnaktigt göra jämförelser mellan sverigedemokraterna och ny demokrati.
Vad Marita Ulskog inte förstått är att hon med sina anklagelser om rasism, sätter igång farliga krafter. Varje gång hon uttalar sig, får vi ett gäng nya rasister.
Det sjuka i de återkommande misskrediteringarna av ny demokrati är att alla de förslag vi hade när det gäller flyktingpolitiken har genomförts – av socialdemokraterna! ”

Mycket sanning i Bert ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: