Prajda i skolan

Bild från Snaphanen från årets Prideparad.

De homosexuellas liv och leverne ska in i våra svenska skolor och då måste skolorna prajda, anser miljöpartiets Mats Pertoft som uppmanar Sveriges skolor att ordna egna Pridefestivaler.
”I ett modernt samhälle måste elever och ungdomar med olika könsidentiteter behandlas på ett lika respektfullt sätt, säger han.” Länstidningen Södertälje

Det är obegripligt att sexuella läggningar måste lekas och tramsas in i vårt svenska samhälle. Toleransen ökar väl knappast för att folk breder ut sina sexuella önskningar i parader, och som ett jippo. Varför ska man ska ha en pedagogik i skolor där man lär sig att den som gillar att slå sin man för att det är upphetsande, han är en lika god man som den man som vill ha en kvinna att smeka och vara snäll emot?
Det är obegripligt vilken obehaglig värld barn tidigt ska komma i kontakt med. Låt dem få vara barn och låt dem få växa upp innan de ska stå öga mot öga med den omogna, homosexuella världen.
Där en heterosexuell familj är roten till allt ont och den vita, heterosexuella pappan som fött och fostrat barnet, är roten till dessa människors alla olika problem! Lägg inte fler bördor på barnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: