Mörbultad åldring kan ha rånats i sitt hem (Sydsvenskan)

Är det någon som tror att hon inte blivit rånad. Radarnvarnar dessutom ordentligt.
Saxar ur Sydsvenskan.

”Den 96-åriga damen hölls fast i sin säng medan lägenheten finkammades på värdesaker. Först morgonen efter – när hemtjänstpersonal fann kvinnan blåslagen och naken på hallgolvet – uppdagades vad som skett. Nu söker polisen efter minst två gärningsmän, men utredningsläget är tufft.
– Hon har gärna öppnat när det ringt på dörren förr. De gör ju det i hennes generation, säger kvinnans svärson till Sydsvenskan.
– Det är en farhåga man haft länge att något sådant här skulle drabba henne, fortsätter han. Det var svärsonen som fick samtalet från polisen efter att den 96-åriga damen hittats på sitt hallgolv av en hemtjänstanställd vid åttatiden i tisdags morse. Det mesta tyder på att kvinnans version är riktig. För även om några omständigheter är oklara har damen flera skador på sin kropp
– skador som rimligen inte kan ha uppkommit på annat sätt än genom misshandel. Kvinnan hade rivsår längs ryggen, stora blåmärken över axlarna och en sårskada vid ena armbågen när hon hittades. Hon var då mycket medtagen. ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: