DO-anmälningar från romer ökar (SvD)

Som vanligt vill alla ha pengar för påstådda orätter. Men DO är ju duktiga på att kräva pengar av etniska svenskar. Saxar från SvD.

”Den etniska diskrimineringen av romer har diskuterats i årtionden. Historierna om hur hotellchefer, butiksägare och krogvakter slänger ut romer av den enkla anledningen att de är just romer, är många.Trots det har den typen av anmälningar lyst med sin frånvaro hos DO, Ombudsmannen för etnisk diskriminering.- Man har i flera generationer drivit romerna till ett utanförskap som slutligen lett fram till en ömsesidig förtroendeklyfta. Ingen tillåter dem återinträde, säger DO Katri Linna.” (Enligt DO så är det enbart Svenskarnas fel att Romer är stökiga och stjäl. Vilken djävla rappakalja rent ut sagt.)

”För några år sedan startades därför ett projekt som skulle bygga en bro över den schism som bildats. Målet var att fler fall av diskriminering skulle anmälas.
– Fram till 2001, då projektet drog igång, anmäldes ungefär tre fall om året av romer. Nu är det istället 30 per år. Det är ett gott steg på vägen.”

DO vill straffa ut Svenskarna i Svenskarnas eget land. Patetiskt att de får fortgå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: