Brandmän kräver åtgärder efter attacker (SvT)

Fast det är nog större chans att brandmännen får sparken för hets mot folkgrupp. Då de kräver åtgärder för att rädda förövarna. Från Svt.

”Nu vill brandmännen på Jägersro i Malmö ha krossäkra glas i fordonen, övervakningskameror och mer personal. Orsaken är att de ännu en gång blev utsatta för stenkastning vid en utryckning i fredags.Det har till och från varit liknande problem på vissa adresser i Rosengård de senaste åren. Nu upplever brandmännen att situationen trappats upp.Tills vidare gör brandmännen inga utryckningar på vissa adresser i Rosengård utan poliseskort.”

Sedan i artikeln kommer som vanligt en hjärndöd representant för massinvandringen och drar till med något så urbotat dumt att man häppnar.
”- Barnen har ingen plats att vara hemma så de skickas ut. Så det viktigaste för att få ordning i området är att hitta lösningar på trångboddhet och att få flera människor i arbete, säger han.Andreas Konstantinides (s) ordförande i stadsdelsnämnden.”

Hur man kan skylla på det när brandkåren är där för att släcka bränder är för mig obegripligt.
Tror han på fullt allvar att det är trångboddheten det beror på???? Eller är han bara så korkad att han inte ser mönstret från resten av Europa? No go zones för ursprungsbefolkningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: