Valde fel flickvän – blev misshandlad (Corren)

Så mycket underbar kultur vi har fått in i vårt land.
Det är härligt att se att det kommer nya civilisationer hit och lär oss barbarer hur vi skall bete oss. Saxar ur Corren.se

”Linköpingsbon ansåg att hans tonårsdotter valt fel pojkvän. Tillsammans med en släkting ska mannen, enligt åklagaren, ha misshandlat den 17-årige pojken inför ögonen på dottern.
Den 2 mars förra året spelade LHC mot Djurgården och det var därför många poliser i rörelse. Av en händelse råkade en polisbuss passera Universitetssjukhuset på väg till Cloetta center. Plötsligt fick poliserna i bussen syn på två män som slog en 17-årig pojke. Enligt en av poliserna, som skrev en rapport om händelsen, höll en av männen i 17-åringen medan den andre mannen slog flera korta slag i dennes mage. Pojken ska även ha blivit slagen i ansiktet – med spräckt underläpp som följd. Poliserna ingrep omedelbart mot de bägge våldsverkarna. På platsen fanns även en tonårsflicka.Förundersökningen visade att 17-åringen sedan en tid hade en kärleksrelation med tonårsflickan. Mannen som utdelade knytnävsslagen var, enligt åklagaren, flickans far. Den andre mannen var flickans morbror.
I förhör har flickan vittnat om att hennes pappa inte accepterade hennes val av pojkvän och att han försökt att förmå henne att bryta relationen. Fadern har bekräftat för polisen att han ogillade relationen och att han hade pratat med 17-åringen i telefon för att få honom att sluta att träffa dottern. Han förnekar dock att han skulle ha misshandlat 17-åringen utanför US. Han medger endast att han knuffade pojken. Tonårsflickans morbror nekar också till brott och hävdar att han endast höll i pojkens jacka.På onsdagen åtalades fadern och morbrodern för misshandel och olaga hot. Fadern åtalas även för att hotat 17-åringen i april förra året då han i ett telefonsamtal påstås ha sagt: ”Låt min dotter vara, annars kommer du aldrig mer se livet”. Mannen nekar även till det brottet.”

Är det detta som Ryggradslöse vill lyfta fram som Civiliserat?
Är det detta som gör vår kultur så underlägsen? För att vi inte misshandlar tonåringar som vill träffas?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: