Invandringen berikar Sverige (GP)

Läser i Dagens GP om hur de kriminiella gängen från förorterna visar sin civilisation.
Saxar ur artikeln.

”På onsdagen släpptes del 1 i en trilogi av åtal, som skulle kunna rubriceras ”Försöken att döda en avhoppare”. Härvan utspelas i Göteborg och har förgreningar på Balkan och i Blekinge.
I tre utredningar, som alla handläggs av chefsåklagare Mats Sällström, är målsäganden identisk. Det handlar om en 32-årig man med ett långt och grovt kriminellt förflutet.Han har bland annat dömts för otaliga vapen- och narkotikabrott och satt också i början av 2000-talet häktad, anklagad för delaktighet i ett dubbelmord.32-åringen var med när Angereds Tigers grundades i Gårdsten. Han har därefter tillhört toppfigurerna i nätverket Naserligan. Mannen har funnits med i registret över Sveriges 100 mest brottsaktiva, den så kallade Alcatrazlistan.Nu påstås han dock ha startat ett nytt liv, baserat på hederliga samhällsinsatser.
Nu lite Fakta: Fyra utredningar
* I november greps en ostraffad 27-åring från Lövgärdet nere i Slovenien. Han satt på en buss och hade med sig ett halvt kilo sprängmedel, förpackat i en metallbox. Mannen dömdes till två års fängelse.
* Åklagare i Göteborg förmodar att dynamiten var beställd av den 31-årige ledaren för det kriminella gänget Asir. Han sitter sedan länge häktad för förberedelse till mord.
* Bomben skulle användas mot den 32-årige restaurangfinansiären.
* I januari greps två beväpnade män som var på väg att uppsöka 32-åringen. Ytterligare tre personer sitter häktade i samma mål. Några av männen antas vara inhyrda torpeder från Balkan. Minst en har koppling till Naserligan.
* I februari exploderade en sprängladdning som placerats vid 32-åringens krog i Olskroken. En 31-årig våldsverkare från Blekinge åtalades igår.
* I ett fjärde ärende som har anknytning till de övriga misstänks en 37-årig kvinna för dataintrång och övergrepp i rättssak. Hon påstås ha fört hot från en person till en annan på häktet.”

Allting pekar mot Balkan och invandringen som Mona och Ryggradslöse hyllar…. Jag undrar varför Sverige enbart har så korkade politiker???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: